Muhtemelen pulluk çekmeyi sevmiyorSelamün aleyküm arkadaşlar köylü yakın komşumuzun johndere traktorü var 5403 4 lü 12 numara pulluk ta hararet yapıyor ekimde kazayağı da felan hararet yapmıyor bunun nedeni ne olabilir bir analiz etseniz
Muhtemelen pulluk çekmeyi sevmiyorSelamün aleyküm arkadaşlar köylü yakın komşumuzun johndere traktorü var 5403 4 lü 12 numara pulluk ta hararet yapıyor ekimde kazayağı da felan hararet yapmıyor bunun nedeni ne olabilir bir analiz etseniz
Bilmiyorum abi o amcada çok değerli birisi çok severim şehit babası bir gaza geldi gitti eski Bi johndere aldı başa bela etti hiç sormaMuhtemelen pulluk çekmeyi sevmiyor
Sanki Orhun abideleri taşa bak taşa neredeyse tekeri yatıyorduk son anda gördüm ilk defa işe yaradım
Asansörlerini kim yapıyor Yusuf soruverArtvin Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim alanı. Barajdan dolayı mevcut yerleşim yeri suyun altında kalacağı için TOKİ bildiğiniz yeni bir Yusuf eli inşaat ediyor. Cami
Belediye binası okulu hastanesi yurtlar oteller daireler spor salonları aklınıza ne gelirse hepsi yeniden yapılıyor
Konutlarida mi limak yapıyo yunusArtvin Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim alanı. Barajdan dolayı mevcut yerleşim yeri suyun altında kalacağı için TOKİ bildiğiniz yeni bir Yusuf eli inşaat ediyor. Cami
Belediye binası okulu hastanesi yurtlar oteller daireler spor salonları aklınıza ne gelirse hepsi yeniden yapılıyor
Hiç bilmiyorum yarın denk gelirse sorarımAsansörlerini kim yapıyor Yusuf soruver
Anlamadım abiKonutlarida mi limak yapıyo yunus
Barajı limak firması yapıyo dedim acaba konutlarida mi limak yapıyorHiç bilmiyorum yarın denk gelirse sorarım
Anlamadım abi
Yok abi karışık firmalar. Tek firmaya yükleseler risk çoğalır. 7_8 şantiye sahası var toplamda 3 firma yanlış bilmiyorsam. Bizim anlaştığımız 2 şantiye sahası.Barajı limak firması yapıyo dedim acaba konutlarida mi limak yapıyor
Allah kolaylık versinYok abi karışık firmalar. Tek firmaya yükleseler risk çoğalır. 7_8 şantiye sahası var toplamda 3 firma yanlış bilmiyorsam. Bizim anlaştığımız 2 şantiye sahası.
Allah razı olsun abi sağolasınAllah kolaylık versin
Siz ne iş yapıyorsunuz YunusYok abi karışık firmalar. Tek firmaya yükleseler risk çoğalır. 7_8 şantiye sahası var toplamda 3 firma yanlış bilmiyorsam. Bizim anlaştığımız 2 şantiye sahası.
Ufuk taşın altını bi yoklasaydın olurya birşeyler vardırSanki Orhun abideleri taşa bak taşa neredeyse tekeri yatıyorduk son anda gördüm ilk defa işe yaradım
Bunu değil abi öbür enli taşları pullukla yiterken pullugun birinci bıçağıyla tekeri arasında sıkıştı son anda hop hop diye el attım 3 bini kurtardımBu taşı mı son anda gördün Ufuk
Bir üstünde göktürkçe yazısı eksik.
Göbeklitepe yakınlarında toprağa saplı bulunan monolitin sırrı çözülmeye çalışılıyor
Göktürk alfabesiyle "Gökyüzüne bak, ayı gör" ifadesinin yazılı olduğu, yaklaşık 3 metre yükseklik ve 1 metre genişliğindeki monolitle ilgili incelemeler sürüyor. Vali Erin, "Kısa süre içerisinde ne olduğuyla ilgili açıklama yapılacak." dedi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Yok abi ya hep kireç taş ah Bi çıksa yok mübarekUfuk taşın altını bi yoklasaydın olurya birşeyler vardır
Yunus hayırlı olsun gardaşım burayı gezmeyi çok istiyorumYok abi karışık firmalar. Tek firmaya yükleseler risk çoğalır. 7_8 şantiye sahası var toplamda 3 firma yanlış bilmiyorsam. Bizim anlaştığımız 2 şantiye sahası.
Pvc pencere,ahşap kapı, mobilya mermerSiz ne iş yapıyorsunuz Yunus
Sağolasın abi. Gel gez abi inşaatı seviyorsun burası dolu ne ararsan varYunus hayırlı olsun gardaşım burayı gezmeyi çok istiyorum
Seviyorum da orası beni aşar devlet de çok para harcıyor napsın şuna bak yeniden bir ilçe yusufelinşn aceba nufusu kaçtı yunusSağolasın abi. Gel gez abi inşaatı seviyorsun burası dolu ne ararsan var