Çok az hareket ediyor, sonra aciyo diye ağlamaya başlıyor.rontgeni fizik, ortopedi doktoru gördüBenim hersene biyerim çıkar Abi hareket ediyomu kol
S
Çok az hareket ediyor, sonra aciyo diye ağlamaya başlıyor.rontgeni fizik, ortopedi doktoru gördüBenim hersene biyerim çıkar Abi hareket ediyomu kol
S
Geçmiş olsun abi. Allah şifa versinCumanız mübarek olsun.saglıklı sıhhatli bereketli günleriniz olsun. Küçük kız kolunun üstüne düştü.kirik, çıkık yok, açıyor diyor.
Çıktımı şiser AbiÇok az hareket ediyor, sonra aciyo diye ağlamaya başlıyor.rontgeni fizik, ortopedi doktoru gördü
Tebeşir sıkmaktan sağ el işaret parmağı tarak kemiğim çıktı ve yanlış kaynadı.Çıktımı şiser Abi
Kimisindede çıktı çıkacak gibi olur rontgende belli olmuyor
Sıcak suyla masaj yapın damar germişse yumuşatır
Başıma çok geldi kimse doktorculuk etti demesin
Sizede geçmiş olsun. Çıkıkcı Ömer abinin telefon varmı varsa ya yazarmisinizTebeşir sıkmaktan sağ el işaret parmağı tarak kemiğim çıktı ve yanlış kaynadı.
Üzerine bozuk para koyulup sarmak gerekiyormuş, sonradan öğrendik.
İş işten geçti.
Eğitim zaiyatı bu olsa gerekTebeşir sıkmaktan sağ el işaret parmağı tarak kemiğim çıktı ve yanlış kaynadı.
Üzerine bozuk para koyulup sarmak gerekiyormuş, sonradan öğrendik.
İş işten geçti.
Telefon numarası kayıtlı değil.Size de geçmiş olsun. Çıkıkçı Ömer abinin telefon var mı varsa ya yazar misiniz
Geçmiş olsun abiCumanız mübarek olsun.saglıklı sıhhatli bereketli günleriniz olsun. Küçük kız kolunun üstüne düştü.kirik, çıkık yok, açıyor diyor.
Sende bayağı sakar sın galiba benim ne kafam yarıldı ne kolum kırıldı hasarsız 1994 modelEğitim zaiyatı bu olsa gerek
Geçmiş olsun metal ağrıyıda alır derler
Serçe parmaklarım hariç başına iş gelmemiş parmak yok bende
Sağol kardeşimGeçmiş olsun abi
Senin halin baska kardesim.Sende bayağı sakar sın galiba benim ne kafam yarıldı ne kolum kırıldı hasarsız 1994 model
Gecmis olsun abi,Allah şifa versinCumanız mübarek olsun.saglıklı sıhhatli bereketli günleriniz olsun. Küçük kız kolunun üstüne düştü.kirik, çıkık yok, açıyor diyor.
Alekümselam abiSenin halin baska kardesim.
Günaydın hayirli cumalar.
Beni seven sevmeyen herkese selamlar,
Benim kimseye dusmanligim olmaz,o sebepten soyledim,utanma kardesim hirsizlikla o.puluktan utanilirAlekümselam abi
Traktor arenada grupta 1. Olmuştum ilk defa kamera karşısına geçtik son zaman konuşma yapcaz bende senin gibi beni seven sevmeyen herkeze selam olsun demiştim kahvede izlerken çok utanmiştım
Aleykümselam abi.Selamlar, biraz toparladım birşeyler oldu sanki,