En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bende ıkı gündür yüklenıyırum galıba korona oldum hastayım abimde pozitıf çıktı o zor atlatıyor ben biraz daha rahatım
Allah'ım herkese şifalar versin. covit servisinde 4 gün refakatcı olarak zorunlu kaldım. tüm sağlık çalışanların özverili çalışmalarına şahit oldum. tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 54774

76 model ruhsatsız. Pek bir sorunu gözükmüyor yaşına göre normal durumda. Yem karma makinesi için düşünüyoruz. Sizce kaç para eder? Yem karmada sıkıntı olur mu bu seri kuyruk mili nasıl kullanan var mı ?

Image1607023216.168825.jpg
IMG_6172.JPG

Bizim bir abi de var, onun işlerini de ben yapıyorum. Epeyce kullanma vaktimiz oldu. Çekişi kullanımı harika bir traktör bence. 4 lü 8 numarayı 1. Viteste muazzam çekiyor. 70 diş tırmık çekiyorum dik tarlada bile bayılmıyor. Kuyruk mili konusunda elezon harici kullanmadık amma yem karmada sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Yardımcı traktör olarak tarla işlerinde de kullanabilirsiniz bence.

Bende ıkı gündür yüklenıyırum galıba korona oldum hastayım abimde pozitıf çıktı o zor atlatıyor ben biraz daha rahatım
acil şifalar ufuğum.
teşekkürler ederim fuat kardeşim. ananım safrada taş varmış covit belirtileri ile aynı olunca covit servisine yatırdılar. 4 gün test yaptılar negatif çıkınca taşları aldılar. şimdi evdeyiz Elhamdülillah
geçmiş olsun, acil şifalar,
hastaneden eve gelince,
sanki insan yeniden doğuyor.