Geçmiş olsun Ufuk dikkat edinAbi vallaha ben hafif atlatıyor um ama abim biraz daha ağır dizlerim ağrıdı biraz benim ki kesin değil abimin testinde pozitif çıktı
Hayırlı cumalar Hayırlıişler herkese
Geçmiş olsun Ufuk dikkat edinAbi vallaha ben hafif atlatıyor um ama abim biraz daha ağır dizlerim ağrıdı biraz benim ki kesin değil abimin testinde pozitif çıktı
Allah'ım herkese şifalar versin. covit servisinde 4 gün refakatcı olarak zorunlu kaldım. tüm sağlık çalışanların özverili çalışmalarına şahit oldum. tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.Bende ıkı gündür yüklenıyırum galıba korona oldum hastayım abimde pozitıf çıktı o zor atlatıyor ben biraz daha rahatım
Sanada gecmis olsun abi umarim yakıninız iyidir.Allah'ım herkese şifalar versin. covit servisinde 4 gün refakatcı olarak zorunlu kaldım. tüm sağlık çalışanların özverili çalışmalarına şahit oldum. tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.
teşekkürler ederim fuat kardeşim. ananım safrada taş varmış covit belirtileri ile aynı olunca covit servisine yatırdılar. 4 gün test yaptılar negatif çıkınca taşları aldılar. şimdi evdeyiz ElhamdülillahSanada gecmis olsun abi umarim yakıninız iyidir.
Geçmiş olsunteşekkürler ederim fuat kardeşim. ananım safrada taş varmış covit belirtileri ile aynı olunca covit servisine yatırdılar. 4 gün test yaptılar negatif çıkınca taşları aldılar. şimdi evdeyiz Elhamdülillah
teşekkür ederim. paşaGeçmiş olsun
Ekli dosyayı görüntüle 54774
76 model ruhsatsız. Pek bir sorunu gözükmüyor yaşına göre normal durumda. Yem karma makinesi için düşünüyoruz. Sizce kaç para eder? Yem karmada sıkıntı olur mu bu seri kuyruk mili nasıl kullanan var mı ?
Geçmiş olsun Allah şifalar versinAllah'ım herkese şifalar versin. covit servisinde 4 gün refakatcı olarak zorunlu kaldım. tüm sağlık çalışanların özverili çalışmalarına şahit oldum. tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.
sağol teşekkür ederim Cemal kardeşim.Geçmiş olsun Allah şifalar versin
Geçmiş olsun hacı emmiteşekkürler ederim fuat kardeşim. ananım safrada taş varmış covit belirtileri ile aynı olunca covit servisine yatırdılar. 4 gün test yaptılar negatif çıkınca taşları aldılar. şimdi evdeyiz Elhamdülillah
teşekkür ederim EmreGeçmiş olsun hacı emmi
Dikkat et kendine
Geçmiş olsun gardoBende ıkı gündür yüklenıyırum galıba korona oldum hastayım abimde pozitıf çıktı o zor atlatıyor ben biraz daha rahatım
Hayırlı cumalar yusuf abi [emoji6]Hayırlı cumalar olsun,
acil şifalar ufuğum.Bende ıkı gündür yüklenıyırum galıba korona oldum hastayım abimde pozitıf çıktı o zor atlatıyor ben biraz daha rahatım
geçmiş olsun, acil şifalar,teşekkürler ederim fuat kardeşim. ananım safrada taş varmış covit belirtileri ile aynı olunca covit servisine yatırdılar. 4 gün test yaptılar negatif çıkınca taşları aldılar. şimdi evdeyiz Elhamdülillah
teşekkür ederim Yusuf kardeşim. İnsan hergün yeniden doğuyor. İnşaAllah şükrünü eda edebiliriz.acil şifalar ufuğum.geçmiş olsun, acil şifalar,
hastaneden eve gelince,
sanki insan yeniden doğuyor.