Çok fazla reform lazım Niğde den mügeye çıktı geldı teyzem
Bu şekil oluyorfasulyeyi sıra üzeri kaç cm'e ekiyorsunuz?
Bende 165 var ama İngiliz olanı , bunun farlar önde.Ekli dosyayı görüntüle 54774
76 model ruhsatsız. Pek bir sorunu gözükmüyor yaşına göre normal durumda. Yem karma makinesi için düşünüyoruz. Sizce kaç para eder? Yem karmada sıkıntı olur mu bu seri kuyruk mili nasıl kullanan var mı ?
teşekkürlerYeşili el ile 3,4,5 er tane Ocak şeklinde 20/25 santim falan
Kuruyuda 8 cm ,e ekiyoruz
Bende 165 var ama İngiliz olanı , bunun farlar önde.
Rotovatör ve su pompası da sıkıntı yaşatmadı bana.
Arka dört köşe mi yıne ruhsatlısı 50 bin eder buda 25 ederEkli dosyayı görüntüle 54774
76 model ruhsatsız. Pek bir sorunu gözükmüyor yaşına göre normal durumda. Yem karma makinesi için düşünüyoruz. Sizce kaç para eder? Yem karmada sıkıntı olur mu bu seri kuyruk mili nasıl kullanan var mı ?
Gövdesi de boyalı galıba ama ruhsatsızda pek dikkat edilmez galibaEkli dosyayı görüntüle 54774
Resimden anladığım kadarıyla govde orjinal lastik ebatlarina ve fren pedalına bakilirsa fransızGövdesi de boyalı galıba ama ruhsatsızda pek dikkat edilmez galiba
Sadece kuyruk mili kullanacaksan al 10 liraya bi isbora 5 lirada masraf et kullan gideEkli dosyayı görüntüle 54774
Delik pedal cift baskı galiba ispanyol gibi 30 bini var gibiEkli dosyayı görüntüle 54774
Arka dört köşe mi yıne ruhsatlısı 50 bin eder buda 25 eder
arkasının fotoğrafı yok yarın canlı bakmaya gidecem. Arkası dört köşe olanlar mı tutuluyor? 30 bin istedi 25 civarına biter sanırım dediğin gibi.Gövdesi de boyalı galıba ama ruhsatsızda pek dikkat edilmez galiba
Resimden anladığım kadarıyla govde orjinal lastik ebatlarina ve fren pedalına bakilirsa fransız
İsbora bizim makineyi çevirmez ki 8m3 makine.Sadece kuyruk mili kullanacaksan al 10 liraya bi isbora 5 lirada masraf et kullan gide
30 istedi 25 civarına biter gibi. Zaten kafadan 5 bin bakım parası harcarım. Komple bi bakım yaptırmadan binmem. 25 e alsam 5 de bakımı 30 bine iyi gibi sanki. Sen piyasayı biliyorsun alınır mı sence CemalDelik pedal cift baskı galiba ispanyol gibi 30 bini var gibi
165 hakkında fazla bilgim yok daha hic alip satmak nasip olmadı evraksiz traktorda fiyat belirlemek çok zor ama dedigim gibi ben 30 bin tl gözünden baktım 25 de fena bi rakam degil kantara ceksen 7 8 bin tl tutar [emoji846]arkasının fotoğrafı yok yarın canlı bakmaya gidecem. Arkası dört köşe olanlar mı tutuluyor? 30 bin istedi 25 civarına biter sanırım dediğin gibi.
İsbora bizim makineyi çevirmez ki 8m3 makine.
30 istedi 25 civarına biter gibi. Zaten kafadan 5 bin bakım parası harcarım. Komple bi bakım yaptırmadan binmem. 25 e alsam 5 de bakımı 30 bine iyi gibi sanki. Sen piyasayı biliyorsun alınır mı sence Cemal
Enka nin McCormick ağırlıkları olması lazımselamlar beyler,
arka jantlardaki ağırlıklar hangi traktöre ait bilen varmı. ???Ekli dosyayı görüntüle 54792
106 lik eski fendtte olabilir yakindan bakmadinmi ustunde illaki bi kısaltma vardirselamlar beyler,
arka jantlardaki ağırlıklar hangi traktöre ait bilen varmı. ???Ekli dosyayı görüntüle 54792
İneklere yer yapmak için inşaatta çalışırken, hiç beklenmedik bir şekilde ehliyet kursu olan bir tanıdığımız geldi. Meğer babam benden habersiz ayarlamış. Ayak üstü kayıt oldum. Belgeleri 1 hafta içinde toplayacağım. Yine ilginçtir, sezon başlamadan traktör alımı konusunda ciddi adımlar atmaya başladı bugün. 2-3 aydır aramızda tartışma geçmiyor, zaten birşey değişmiyecek diye irdelemeden dedğini yapıyordum. Ses etmeyince mi oldu bunlar, şaşkınım2 senedir bellerim benide babam engelliyor Mahmut abi, her halde turşumu mu kuracak ne Kendisi 33 yaşında aldı herhalde istikrar bozulmasın istiyor.