Ben çalışmayı sevıyorum ama işlerden tam anlamıyorum ama çenede ıyıyım abi [emoji1][emoji1]aynen.
laz damarım bunu isteyi sağol ufuk, sende az değilsin yani.
Karşılığını alırsınız inşaallahMuradımıza erdik sonunda [emoji846] epey masraflı oldu 5 kuyu. Toplamda kablo, kılıf, sondaj, pano, denemelerde yanan dalgıçlar, bozulan kademelerle 80bin liraya vardı. Hiç trafo ve abonelik sahibi olmayan biri için daha masraflı olacaktır.
30 adet 4.2x3.2 delikli fıskiyelik su çıktı. Birkaç gündür stabil şekilde sulama yapınca güvendik ve şöyle bir oh çektik [emoji1].
Kabloyuda yarın yer altına gömeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 52665
Cumanız mubarek olsun
Para nakit olsaydı td100d 2016 model ful olani 1200 saatte köyden sattılar 2 ayi geçti 170 bine verdiler hiçbir sıkıntısı yoktu kaçtı o motorda cemal abiye tam giderdiCemal şuna bi bak 1300 saatte2015 Mağazadan İkinci El Case IH Satılık Traktör 165.000 TL'ye sahibinden.com'da - 865256215
Case IH Traktör ikinci el ve sıfır satılık fiyatları, 2015 model traktörler ve tarım makineleri Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Peygamberimiz tavşan eti yememiş, dişilerin insana benzeyen özelliği var.Bugun traktör bastı bizde hemen kestik Ekli dosyayı görüntüle 52685
adet gören bir hayvan,Peygamberimiz tavşan eti yememiş, dişilerin insana benzeyen özelliği var.
Guzelmiş abi model duşükCemal şuna bi bak 1300 saatte2015 Mağazadan İkinci El Case IH Satılık Traktör 165.000 TL'ye sahibinden.com'da - 865256215
Case IH Traktör ikinci el ve sıfır satılık fiyatları, 2015 model traktörler ve tarım makineleri Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu iyimiş mahmut o paranin fazlqsina burda 90 liklara istiyorlarPara nakit olsaydı td100d 2016 model ful olani 1200 saatte köyden sattılar 2 ayi geçti 170 bine verdiler hiçbir sıkıntısı yoktu kaçtı o motorda cemal abiye tam giderdi
Bazı hocalar öyle dıyor abi ama net bilgim olmamakla beraber bizim köyde kaç eski senelerden beri yeniyorPeygamberimiz tavşan eti yememiş, dişilerin insana benzeyen özelliği var.
Bende bir yerlerde okumuştüm, haram olmadiğını biliyorum fakat oeygamberimiz yememiş dini bilgisi ileri olanlar bilir, yenilebilirde yenmeyebilirde tavşana kadar neler yeniyor neler..Bazı hocalar öyle dıyor abi ama net bilgim olmamakla beraber bizim köyde kaç eski senelerden beri yeniyor
Gözünüz aydın kardeşim
Maşallah . Kaynağı gür olur inşallah , gözünüz aydın Akif kardeşim senin adına çok sevindim .
Hayırlı olsun
Akif hayırlı olsun yanı su çok çıktımı nasıl
Hayırlı olsun kac metreye indiniz
Gözünüz aydın
Hayırlı olsun Akif kaynağı bol olsun
Hayırlı olsun akif bu kuyu işi nasil oluyor kullanirken sadece elektrik parasi mi ödeyeceksiniz, ve bu kuyunun ömrü varmı veya su kac yıl daha çıkar? Ve son olarak herhangi proje yokmu sizin oralarda barajdan irmaktan göletten uzakta olsa su getirseler işinize yaramazmı
hayırlı olsun akif.
ziraatin hakkını veren delikanlı
Hayirli olsun kardeşim kendi tarlamda cıkmış gibi sevindim [emoji846]
Gozun aydin Akif,hayirli olsun
Karşılığını alırsınız inşaallah
Afiyet olsun.Bazı hocalar öyle dıyor abi ama net bilgim olmamakla beraber bizim köyde kaç eski senelerden beri yeniyor
Bizim burada aleviler yemiyor geneldeBende bir yerlerde okumuştüm, haram olmadiğını biliyorum fakat oeygamberimiz yememiş dini bilgisi ileri olanlar bilir, yenilebilirde yenmeyebilirde tavşana kadar neler yeniyor neler..
Alevi, sunni diye ben ayirmıyorum, tavşan eti yiyen alevide vardir, bu kanlı bir hayvan insan gibi bebek gibide aglar, suda beklemeden kanida cikmaz yani sigır eti, tavuk eti gibi degıl, ufuğun tavşani mundar ettikBizim burada aleviler yemiyor genelde
Galdımı bahalım o tavşan , ufuk köyde çokdan fırının gözünde artık kızarttımı , güveçmi yaptı Allah bilir .Alevi, sunni diye ben ayirmıyorum, tavşan eti yiyen alevide vardir, bu kanlı bir hayvan insan gibi bebek gibide aglar, suda beklemeden kanida cikmaz yani sigır eti, tavuk eti gibi degıl, ufuğun tavşani mundar ettik
Abi bunu söyluyor lar bazen ama internette araştırdım yenir dıyor hocalar doğru biraz kanlı oluyor ben hususi gıdıp av yapmam da bugun ölecekti biz kestik yarın yiyeceğiz zaman bulursakAlevi, sunni diye ben ayirmıyorum, tavşan eti yiyen alevide vardir, bu kanlı bir hayvan insan gibi bebek gibide aglar, suda beklemeden kanida cikmaz yani sigır eti, tavuk eti gibi degıl, ufuğun tavşani mundar ettik
Ben yemem yiyenede bisey demem,yukarida bişeyler yazdım , fazlası ufuğa ayıp olur, millet istakoz yiyor karides yiyor ufukta tavşan yesin ne olcak..Galdımı bahalım o tavşan , ufuk köyde çokdan fırının gözünde artık kızarttımı , güveçmi yaptı Allah bilir .
Yusufla sende içat koymuyo çıkarıyonuz , nörçanizde canı sağolasıcalar . [emoji23]
Yanlış anlaşılmamak dileğiyle dostlar sizleri seviyorum .