Ya o neydı ya öyle bizi mal mı zanettıydıGeçen ay erzurumlu bir baayan vardı, 100 lük motor arıyodu ne oldu haberi olan var mı ne kekledi milleti[emoji6]
Ya o neydı ya öyle bizi mal mı zanettıydıGeçen ay erzurumlu bir baayan vardı, 100 lük motor arıyodu ne oldu haberi olan var mı ne kekledi milleti[emoji6]
Kolay gelsin Akif sevindim valla gece gece.Makina düzene girdiEkli dosyayı görüntüle 50928
Kolay gelsin akif fqzla zorlqma makinayiMakina düzene girdiEkli dosyayı görüntüle 50928
Kolay gelsin Akif balya makinesi düzenli çalışsa güzel para verir aslında ama arıza durumu can sıkıcı olurMakina düzene girdiEkli dosyayı görüntüle 50928
Uyuma gece gündüz bas durma çift şöför devamMakina düzene girdiEkli dosyayı görüntüle 50928
konu nasıl oluştu,Çocuk oyunuydu her hal bikaç iyi niyetli abimizi kandırdıişte.
konu nasıl oluştu,
ben bi haberim.
Tam bir komedi.konu nasıl oluştu,
ben bi haberim.
Belki tanırsın [emoji4]Tarım makinası öneri
Esselamun aleyküm. Herkese iyi akşamlar Hayırlı ramazanlar. Öncelikle bu forumu takip ediyorum pek çok şey okudum iyi kötü fikir verenini. yeni üye oldum. O nedenle kısa şekilde yaşadığım yerin özelliklerinden ve genellikle hangi ürünü yetiştirdiğimizden bahsederek başlayacağım. Ardındanda...www.trakkulup.net
Tam bir komedi.
numaramı yazdım,Aceba bizimi enayi felan mı belledi ne yaptı
Tek bir torna ustası iki gün uğraşır 2 bin el emeği alır parça mil bilye falan hariçYine bir patozu daha perte çıkarttık
Tamir olur mu yoksa hurda mı artık
Bıçaklar eleği sökmüş arkadan çıkarmış
Ekli dosyayı görüntüle 50944Ekli dosyayı görüntüle 50945
Bunu nasil yaptınız volan bilyası dağınıkmı çalıştı makina ?Yine bir patozu daha perte çıkarttık
Tamir olur mu yoksa hurda mı artık
Bıçaklar eleği sökmüş arkadan çıkarmış
Ekli dosyayı görüntüle 50944Ekli dosyayı görüntüle 50945
Elek değiştirmiştik taşlı tarlaya girince sarsıntıdan elek gevşemiş bıcaklar değmiş sonra durum buBunu nasil yaptınız volan bilyası dağınıkmı çalıştı makina ?
Daha yapacak usta bulamadık herkes bunun işi bitmiş diyor bakalım ne yaoacağızTek bir torna ustası iki gün uğraşır 2 bin el emeği alır parça mil bilye falan hariç
Parça çok birşey tutmaz zanlımca
Birini ikna et yapılır bende yardım ederim de yağlı üstünü giy sanayiye yoksa yapmaz tornacı kendimden biliyorumDaha yapacak usta bulamadık herkes bunun işi bitmiş diyor bakalım ne yaoacağız
SağolasınBirini ikna et yapılır bende yardım ederim de yağlı üstünü giy sanayiye yoksa yapmaz tornacı kendimden biliyorum