Bizde nöbetteyiz devam ediyoruz
Telefon sıfır mi abi garanti varsa acilmazsa garantiye yolla. Sarja tak belki açılır biraz bekleyince, batarya çıkıyor mu s6 da bilmiyorum çıkarsa çıkar tak dene şimdilik bunlar aklıma geldiArkadaşlar galaksi S6 kullanan var mı bu, yeni telefon kapandı açılmıyor, tuşlara basılı filan tuttum ama olmadı var mı anlayan?garantiyemi gönderim burda mı baktırayım?
15 gün anca oldu, batarya çıkmıyor, yoğunda kullanmadım vatsap trakkulüp o kadar,şimdiki tlf bataryası sökülmüyor,Telefon sıfır mi abi garanti varsa acilmazsa garantiye yolla. Sarja tak belki açılır biraz bekleyince, batarya çıkıyor mu s6 da bilmiyorum çıkarsa çıkar tak dene şimdilik bunlar aklıma geldi
Geriye tek sey kalıyor telefonu sarja takip beklemek. Telefon şarj olup açılmiyor mu veya hicmi şarj olmuyor. Birde çok düşük ihtimal elinle yanlışlıkla ekran parlaklığını kısmiş olabilirsin ekran görünmeyebilir15 gün anca oldu, batarya çıkmıyor, yoğunda kullanmadım vatsap trakkulüp o kadar,şimdiki tlf bataryası sökülmüyor,
Aleyküm selam Yusuf abi kolay gelsinselamlar,beyler.
ot biçimi geldi,
ben habire inşaat ile uğraşıyorum.
birkaç güne yarış başlar.
herkese selamlar.
nasibiniz bol olsun.
Bereketli olsun abi bizde bicer bekliyozBereketli olsun herkese
Şükürler olsun bu gün arpa biçimine başladıkEkli dosyayı görüntüle 50449Ekli dosyayı görüntüle 50450Ekli dosyayı görüntüle 50451
Abi nasıl verim? Ben gönen tarafında çalışıyorum şevketiye de dönüme 730 kg biçtik diyordu müşteriBereketli olsun herkese
Şükürler olsun bu gün arpa biçimine başladıkEkli dosyayı görüntüle 50449Ekli dosyayı görüntüle 50450Ekli dosyayı görüntüle 50451
İyi bir yıl şükürler olsunAbi nasıl verim? Ben gönen tarafında çalışıyorum şevketiye de dönüme 730 kg biçtik diyordu müşteri
Bereketli olsun, iyi günlerde harcayasın.Bereketli olsun herkese
Bol bereketli olsun inşallahBereketli olsun herkese
Bereketli olsun kolay gelsin abimBereketli olsun herkese
Kolay gelsin bereketli olsun abi.Bereketli olsun herkese
Bereketli olsun inşAllahBereketli olsun herkese
Bereketli olsun.Kolay gelsin abi.Bereketli olsun herkese