römork yüklü iken makaslar arka saça vurmuşevet beyler, selamlar.
hadi hep beraber, palazoğlunda,üretim hatasını beraber bulalım.
sadece bir yerde var.
Ekli dosyayı görüntüle 50257Ekli dosyayı görüntüle 50258
Makaslar camurluk sacına sürtmüşevet beyler, selamlar.
sadece bir yerde var.
Pancar rampasında sinyaller temizlenir.Sürtecek sacda kalmaz.evet beyler, selamlar.
sadece bir yerde var.
[emoji122][emoji122][emoji122]Pancar rampasında sinyaller temizlenir.Sürtecek sacda kalmaz.
Senden cevap beklıyordum abide ben daha teknık bişey var zannetmiştim ıyı tek sorun çamurlu olsunPancar rampasında sinyaller temizlenir.Sürtecek sacda kalmaz.
Ellamki bu hobi bahçelerinden siyasilerin kesesine bişey girmiyo ondan bu kadar üsteliyolar . Yoksa üretim alanları yanmış yıkılmış umurlarındamı.Hayırlı günler BeylerEkli dosyayı görüntüle 50261
abi çks çıkarsinlar onlarada yok öyle bedava 3 kuruşa 5 köfte[emoji6]Ellamki bu hobi bahçelerinden siyasilerin kesesine bişey girmiyo ondan bu kadar üsteliyolar . Yoksa üretim alanları yanmış yıkılmış umurlarındamı.
Sibop çıkışlarının koruması yok, arka tekerlerde frende gözükmüyor.Senden cevap beklıyordum abide ben daha teknık bişey var zannetmiştim ıyı tek sorun çamurlu olsun
Fuat kardeşim inanki bunlara inat köy yerindeki tarlamın bi köşesine hobi bahçesi yapasım geldi .abi çks çıkarsinlar onlarada yok öyle bedava 3 kuruşa 5 köfte[emoji6]
Fuat kardeşim inanki bunlara inat köy yerindeki tarlamın bi köşesine hobi bahçesi yapasım geldi .
Memleketi parsel parsel araplara bilmem nelere peşkeş cekerken iyi . Adamın tapulu malı bu ne ya iyce insanı çileden cıkarıyolar.
Tamamen katılıyorum,adı üstünde hobi bahcesi ticari bir amaci yok, fakat sayın tarim bakanı biz gerçek çiftçileri kolluyor gibime geldi[emoji2]
bu şekilde bi yapılanma var ise, iş ticarete dönmüş demektir, denetlesinler, .biz bireysel hobi bahcelerinden bahsediyoruz, insanlar betondan uzaklaşmak icin arazi satin alıyorlar, kiralayadabilirler, ama kiralayanı denetlesinler kayıt altına alsınlar.Bazı yerlerde tarlaları ufak parsellere ayırıp bir de kulübeler koyup hobi bahçesi diye kiralıyorlar diye duymuştum. Yani işi ticari boyutta yapanlar var. Adı üstünde tarla. Başka bir amaçla kullanılabilmesi için çeşitli prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Sayın bakan onlar için söylüyor diye düşünüyorum.
bu şekilde bi yapılanma var ise, iş ticarete dönmüş demektir, denetlesinler, .biz bireysel hobi bahcelerinden bahsediyoruz, insanlar betondan uzaklaşmak icin arazi satin alıyorlar, kiralayadabilirler, ama kiralayanı denetlesinler kayıt altına alsınlar.
ile Halk bankasına %50 hibeli para verirken iyidi halka gelince dış gösterirler biz istesek faiLe alırlar yandaşa tarla alıyorlar üstelik Yahudilerle ortak siyah tar 780bin dolum yer almis halktan cumhuriyet kurulurken trlaya sinir getirilmis 10veya 5bin in üzeri parçalanıp halka dahitilacakti Menderes ile gelenler yok ettiler bunlarda tuz biber sürdüler halkı somuruyorlar ziraat bankası Demirören tvleri alırken 654milyon dolara kredi evin yurt dışından 1.400milyara borclan kredi aldizarar halka yine tek köylüye düşman oldukları için hep nereden para çıkar düşünüyorlar bazı köylerde meralari satiyormuslar havsa kuzucuk duyduklarında parselleniyormusBence tarlalar veya ülkemize değer katan herhangi bir şey amacı doğrultusunda kullanılmalı. Her ne kadar üzerimize kayıtlı tapulu bir mal olsa da onlar milli bir sermayedir. Ekilip biçilmesi üretime girmesi gerekli. Yani demem o ki tarlalar boş kalmamalı ya da başka bişey için kullanılmamalı devlet planı yapmalı ve uygulatmalı. Ülke olarak gelişmemiz için başkasından satın almamalıyız kendimiz üretmeliyiz. Aksi takdirde emeğimizi başkasına satmış oluruz bir nevi onların kölesi durumuna düşeriz.
Siz kendinize tabiki bahçe bostan vs yapacaksınız. Söylediklerim tamamen ticari boyutta olanlaraydı. Siz zaten beni anlamışsınız. Şu içinde bulunduğumuz dönemde bir çok şey gördüm. Bazı durumlardan yararlanıp insanları kullananları gördükçe kızıyorum. Bakanın demek istediğini anladım açıkçası o yüzden yazmıştım.