teşekkürler efendim,Mutluluğun daim olsun Yusuf kardeşim
ne demişler su sesi, kuzu sesi, Çocuk sesi insanı neşe kaynağıdır
selam olsun güzel ....ERZURUMA da ............
hürmetler,
teşekkürler efendim,Mutluluğun daim olsun Yusuf kardeşim
ne demişler su sesi, kuzu sesi, Çocuk sesi insanı neşe kaynağıdır
selam olsun güzel ....ERZURUMA da ............
Toprak geçirgen yapıdaysa sarartma yapmaz, üstü açık fabrika her şey oluyor.Geçmiş olsun.Bu arada patates uçuşta 5 lira pazarda herkesin gözü adanada başladımı hasat.Mısırlar fena çamur [emoji56]Ekli dosyayı görüntüle 46489
Teşekkür ederim cemal abi dolu burda olmadi adana tarafında hasar çokmus amaBereketli olsun kardeşim adana tarafında cok dolu yagışı olmuş sizde durum nedir
Şimdilik sararma yok abi ama biraz daha yağışlı giderse zorsunacak mısırlar, tarlalar su an su içinde çoğu yer, patatescilerin yüzü gülecek bu yılToprak geçirgen yapıdaysa sarartma yapmaz, üstü açık fabrika her şey oluyor.Geçmiş olsun.Bu arada patates uçuşta 5 lira pazarda herkesin gözü adanada başladımı hasat.
Kolay gelsin abi ne ağacı bunlar toprağıyla dikersen büyük ihtimal tutarağaçlar uyanmadan,
tuttuğumu kepçe ile yerinden çekip,
yeni ev yapacağım yerin etrafına ekiyorum,
bakalım tutacaklarmı,
bana şans dileyin,Ekli dosyayı görüntüle 46520
Kolay gelsin abi insallah tutar belki birgün piknik yaparız ağaçların altında [emoji846]ağaçlar uyanmadan,
tuttuğumu kepçe ile yerinden çekip,
yeni ev yapacağım yerin etrafına ekiyorum,
bakalım tutacaklarmı,
bana şans dileyin,Ekli dosyayı görüntüle 46520
sağol celal,Kolay gelsin abi ne ağacı bunlar toprağıyla dikersen büyük ihtimal tutar
inşallah cemal.Kolay gelsin abi insallah tutar belki birgün piknik yaparız ağaçların altında [emoji846]
Herkes kendince değerlendirir, mevcut durumu,Bu akşam Konu İMANdan nasıl IBANAa geldi anlayamadım..
Herkese iyi geceler
#EvdeKalTürkiye
#IbanaParaAtTürkiye
Maşallah bereket yağıyor Adil doğanın tadını çıkarın İST, kapalı mapushaneHayırlı günler Beyler, yağmur güzel yağıyorEkli dosyayı görüntüle 46608Ekli dosyayı görüntüle 46609
Aleyküm selam Rıfkı Abi.Anne, Babayı ziyaret.ben kendim de beton ormanda oturuyorum malesef.firsat buldukça gidiyorum.Maşallah bereket yağıyor Adil doğanın tadını çıkarın İST, kapalı mapushane
istesekte dışarı çıkamıyoruz
selamlar ..............KOCAELİNE ................