Yan tarla benimki olmasın emmoğlu.
yok degil [emoji23]
Yan tarla benimki olmasın emmoğlu.
Söyle emmioğluna, bir dahaki sefere senide getirsin bafraya, söylemedi murat bilmiyordum.bu akşam öğrendim.yok degil [emoji23]
Abi yan tarla benim çakal yalan sölüyoSöyle emmioğluna, bir dahaki sefere senide getirsin bafraya, söylemedi murat bilmiyordum.bu akşam öğrendim.
Abi yan tarla benim çakal yalan sölüyo![]()
İyi günlerde kullanBu markadan kullanan varmı , marka bilmeden aldım ama, para dürttü galibaEkli dosyayı görüntüle 44814
Teşekkürler abi trak taki gençlerden heves ettim.yoksa kancalı ortakol var, onlarda kullanışlı.İyi günlerde kullan
Bu marka kullanmadim iyidir herhalde
Hidrolik boruları sallanırken surtunmesin boşta iken iyi sabitle
Sürtündü aşındı patladı benim borular
Hayırlı olsun güle güle kullan dostumBu markadan kullanan varmı , marka bilmeden aldım ama, para dürttü galibaEkli dosyayı görüntüle 44814
Sağolasın, kar durdumu hasköydeHayırlı olsun güle güle kullan dostum
Çok güzel yağdı şuan 15 20cm var yarın da 3 4 cm yagabilir yeterli ayın 14 de yine gösteriyor hayırlısı kuraklıktan kurtulduk galibaSağolasın, kar durdumu hasköyde
Maşallah toprağım, çok şükür, sizin oraya yağması demek Meriç Nehri nde su olması demek.Çok güzel yağdı şuan 15 20cm var yarın da 3 4 cm yagabilir yeterli ayın 14 de yine gösteriyor hayırlısı kuraklıktan kurtulduk galiba
Hayirli olsun güle güle kullaninBu markadan kullanan varmı , marka bilmeden aldım ama, para dürttü galibaEkli dosyayı görüntüle 44814