Merkez ustü manisa akhisar 5.6 deprem meydana geldi bileciktede biraz hissedildi.
Geçmiş olsun haberim yoktu aydında bacım var hemen aradım uşaklar uykudan uyanmış, siz biraz uzaksınız, tipik ege depremleri ama bu biraz yüksek gibi.herkese geçmiş olsun.Merkez ustü manisa akhisar 5.6 deprem meydana geldi bileciktede biraz hissedildi.
İsmail abi biz yenicede hissetmedik ama gönen den nişanlım aradı onlar baya hissetmişler. Siz bizden uzaksınız aslında ama zeminden falan mı fark ediyor acabaBizdede baya hissedildi
Geçmiş olsun
hayırlı olsun her ikisideHerkese selamlar. Sınavlar bitti köye geldim. Özlemişim Broadwayi , döndü dolaştı gene beni buldu [emoji28].
Kasım ayında aldığımız Focusu , 36dekar köy çevresinde bir tarla ile üste 35bin vermek kaydıyla değiştik. (Tarla 105bine geldi) Artık resmi olarak bende çiftçiyim .Aynı zamanda 18 yaşında senet imzalayıp borçlu kalan bir genç)
Zaten sezon başlamadan bir broadway almayı planlıyorduk. Yanlız focusun satışını yaparken imza atmak ve çıkışta onu son kez görmek bana baya bi koydu...
![]()
2.alay 1.1 78/2 olarak gittim ordanda gösteri tatbikatta usta birliği hava Hastanesi'nin yani çavuş taglimgag ile yan yana 17ay oradaydımHey gidi günler hey 28.08.2008 88/3
1.1.3 Zırhlı birlik ankara etimesgut
Ozmanlar bedelli yoktu askerlik 15 aydı
Varmı başka orda askerlik yapanlar
Ekli dosyayı görüntüle 44387
Çok zordur orası gergin sıcakta sabahtan akşama kadar tanklarla geçiyordum 17agustos depremi orada yakaladı 28inde iptal oldu geri geldik birligimize çok parliment hotele bakmiaimdir15 gün 30 agustos yürüyüşü için orda bulunmuştum.