2 binden 30 bine kadar var burda ben en son gecen sene 700 m² yeri 10 bine zar zor aldım sınır yerdiBirazda yerin dönümü kaç tl ondan bahsedin gari.
2 binden 30 bine kadar var burda ben en son gecen sene 700 m² yeri 10 bine zar zor aldım sınır yerdiBirazda yerin dönümü kaç tl ondan bahsedin gari.
Sudan ucuz, Kuzey Marmara otoyolu güzergahı olacak, Forbes dergisinin çok değer kazanacak dediği Adapazarı'nın kuzey bölümü.Birazda yerin dönümü kaç tl ondan bahsedin gari.
Hocam sulu , düz kaliteli bir toprak burda 20-25000 tl dekarı.şehire uzak.yusuf tuyluoğlu abim, bence hiç kabak bağlamasın peşine, iki aya yaz gelir gari.Sizin araziler bayağı değerli .Sudan ucuz, Kuzey Marmara otoyolu güzergahı olacak, Forbes dergisinin çok değer kazanacak dediği Adapazarı'nın kuzey bölümü.
Şehir içi kalan arsalar m^2 : 1000 TL, bayır rampa araziler m^2 : 10 TL, sulu düz araziler m^2 : 15-20 TL, yol ve imar durumuna göre değişiyor.
Dekar verimi 2 ton mısır olan tarlalar geçen yıllarda m^2 : 50 TL ye satılmıştı.
Maalesef alım güçleri gerçekten düştü ülkem adına bazı endişeler benimde aklıma gelmeye başladı internet lerde tarla fiyatlarını gördükçe köyde satılan araziyı almak en ıyısı gıbı geliyor dekarını bu sene 1200 TL ye aldık bizHocam sulu , düz kaliteli bir toprak burda 20-25000 tl dekarı.şehire uzak.yusuf tuyluoğlu abim, bence hiç kabak bağlamasın peşine, iki aya yaz gelir gari.Sizin araziler bayağı değerli .
fuat gel sana bırakayım,Hocam sulu , düz kaliteli bir toprak burda 20-25000 tl dekarı.şehire uzak.yusuf tuyluoğlu abim, bence hiç kabak bağlamasın peşine, iki aya yaz gelir gari.Sizin araziler bayağı değerli .
Topla ne kadar alabiliyosan derim.ilerde değerlenir.güzün ot eksen bile amorti eder 3-4 senede.Maalesef alım güçleri gerçekten düştü ülkem adına bazı endişeler benimde aklıma gelmeye başladı internet lerde tarla fiyatlarını gördükçe köyde satılan araziyı almak en ıyısı gıbı geliyor dekarını bu sene 1200 TL ye aldık biz
Yok abi seni bu taraflara çekecektik fakat sulu arazilere yanaşılmıyor , hocam 4 ton kabak alıyomuş dekara fakat , tarla külçe altın değeri. Sana yer bakıyoruz burlardan .çeltik yaparım dersen, tarla dekarı 25000 tl.satılık araziler servet tutuyor, bende kabak bağlamasın peşine dedim.para varsa arazi bulunuyor, seninle komşu olmak isterim.fuat gel sana bırakayım,
500 tl'den başlar 3 bine kadar var.
ziraat dönemi 3.5 - 4 ay.
yetiştiremezsen, kabağın,patatesin üzerine kar yağar, sende oturur çay içersin![]()
fiyatlar çok hesaplı,Maalesef alım güçleri gerçekten düştü ülkem adına bazı endişeler benimde aklıma gelmeye başladı internet lerde tarla fiyatlarını gördükçe köyde satılan araziyı almak en ıyısı gıbı geliyor dekarını bu sene 1200 TL ye aldık biz
Bizim burada en düşük 30 bin en yüksek 700 bin dülümü
buradan atını binen;Yok abi seni bu taraflara çekecektik fakat sulu arazilere yanaşılmıyor , hocam 4 ton kabak alıyomuş dekara fakat , tarla külçe altın değeri. Sana yer bakıyoruz burlardan .çeltik yaparım dersen, tarla dekarı 25000 tl.satılık araziler servet tutuyor, bende kabak bağlamasın peşine dedim.para varsa arazi bulunuyor, seninle komşu olmak isterim.
Cok yüksekmiş, Edirne nin hangi bölgesi?Bizim burada en düşük 30 bin en yüksek 700 bin dülümü
Deniz kenarında sanırım sultanice olması lazımCok yüksekmiş, Edirne nin hangi bölgesi?
Enez Sultanice deniz kıyısı imarlı böğe 700 bin kırac böğe 30 bin ve üzeri çeltik yerleri.Cok yüksekmiş, Edirne nin hangi bölgesi?
Evet bgfarm,bizim oraları iyi biliyorsun kanola ektiğm tarla 20 dlm köyün göz bebeği 4 çevresi orman köyle arası 100 metre 1977 de aldık 15000 tl ye,Deniz kenarında sanırım sultanice olması lazım
Benim dedemin yazlık var orda önceden çok kalıyordum şimdi fazla gelemiyorumEvet bgfarm,bizim oraları iyi biliyorsun kanola ektiğm tarla 20 dlm köyün göz bebeği 4 çevresi orman köyle arası 100 metre 1977 de aldık 15000 tl ye,
selam.
İlk defa senden duyuyorum .Yem bitkisi desteklemesi, sertifikalı tohum kullanım desteklemesi başvurusu gibi işlemleri e-devlet üzerinden yapan var mı?
İlk defa senden duyuyorum .