Dekar demek 1000 metrekare demek zaten. Dönüm 2500 metrekare bizde.
Yani 1000 metrekareden 2000 kg ve üzeri mısır alıyorsunuz ?
Hangi çeşit mısır ve toprak tipi nedir ? yaptığınız uygulamalar neler ?
Dekar demek 1000 metrekare demek zaten. Dönüm 2500 metrekare bizde.
Pioneer 0937 550 Fao orta erkenci bir çeşitYani 1000 metrekareden 2000 kg ve üzeri mısır alıyorsunuz ?
Hangi çeşit mısır ve toprak tipi nedir ? yaptığınız uygulamalar neler ?
Yilda 1400 dekar karisik olarak Mısır ve kuru fasülye ekiyoruz en karlı ikisi sulu tarımda.
Mısırdan dekarda 2000-2150 kg arasi oluyor.
Fasulyede 400-550 kg arası verim aliyoruz.
Herşeyden önce hasat ettiğiniz ürünü günü gününe satarsaniz para kazanamazsiniz stok yapmak her zaman kazandirir.
Tohumluk ayçiçeği ekiyoruz limagrine sanırım en karlısı bizimkinde ilaç hatası var o halde dönümde 1500 tl net para ödiyecekler civar köylerde net 3000 tl alacakları duydum Limagrin gibi çiftçi dostu ve ilkeli bir firma daha görmedim elin gavuru dediğimiz adam kazandırıyor işte bizede
Mısırda bu verim damlama sulama mı? Yoksa yağmurlamamı?
Suan ekili 1000 dönüm yonca var yıllık ortalama 1400 kg kuru yonca alırsın u arada urfada yapıyoruzHocam bu yonca 1 biçimde kaç kg kuru ot verir?
celal usta hayvancılık derken bölgede hayvancılık varsa yonca doğal afetlerden pek zarar görmüyor az riskli ve özellikle bu yıl talep var.
Ustam bu iş nasıl oluyor biraz daha açarmısın
14 kromozomlu buğdaySiyez nedir merak ettim bide iki senedir millet nohuttan da vurdu parayı
14 kromozomlu buğday
Usta 40 dekardan 5 ton cok iyi valla sulu tarim kiraca ekilenden 100%150 karlı..benim 90 veya 100 dönum kiraca ektigim kabaktan gecen yıl 7 tona yakin sattik seninkine bakarak bizimki hiç bişey sulama şansımız yok bizim
Baskan bi de sondaj vurdurmak istesek a dan z ye bize maliyeti ne olur bi bilgin varmi.sulama hortumları dahilUsta 40 dekardan 5 ton cok iyi valla sulu tarim kiraca ekilenden 100%150 karlı..benim 90 veya 100 dönum kiraca ektigim kabaktan gecen yıl 7 tona yakin sattik seninkine bakarak bizimki hiç bişey sulama şansımız yok bizim