PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
emekliler, çiftçiler belediye seçiminde ağırlığını koydu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="by_siverekli" data-source="post: 1461281" data-attributes="member: 84352"><p>Etme eyleme hocam, aziz mübarek Ramazan ayı... Yani Erdoğan, Mehmet Şimşek'i emperyalist ülkelerin adamı olduğu için kovdu, sonra liyakat sahibi (!) damadı ve Nurettin Nebati gibi isimleri iş başına getirdi, he öyle mi ?</p><p></p><p>Sen bir yatırımcı, sanayici olsan yada (hepimiz gibi ) sıradan vatandaş olarak düşün; ekonominin başına "mart şubattan, nisan da marttan daha iyi olacak" diyen Berat Albayrak mı, yoksa "hele bi 6 ay uyuyup uyanın, siz o zaman Türkiye'nin halinin görün" diyen Nurettin Nebati mi, yoksa</p><p></p><p>"<strong>Ben defterlerimi son sayfasına kadar kullanıyorum. Beyaz kağıt falan kullanmıyorum. Harcadığımız para babamızın parası değil, milletin parası</strong>" diyen Mehmet Şimşek mi makul mantıklı geliyor ? Ha tasarrufu emeklinin maaşında mı yapması lazım? orası tartışılır, ki yanlışta. Peki niye Mehmet Şimşek zam yapmadı yada yapılmasını istemedi ? Çünkü kasa da para yok, para... Hepsini yiyip bitirdiler. Ha peki tasarrufa nerden başlamalıydı ? Önce kamunun, cumhurbaşkanının yaptığı israfları önlemekle başlaması lazımdı...</p><p></p><p>Özetle söylemek gerekirse; Akp nin 2023 haziran genel seçimlerinde, hatta ve hatta 2019 yerel seçimlerinde de kaybetmesi gerektiğine inananlardandım. Ama gel gör ki ancak 2024 yerel seçimlerinde büyük bir çöküş yaşadı ve bunun sebebi de emin olun yıllardır Akp nin yapmış olduğu yanlışlar birikti birikti ve sonunda olan oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="by_siverekli, post: 1461281, member: 84352"] Etme eyleme hocam, aziz mübarek Ramazan ayı... Yani Erdoğan, Mehmet Şimşek'i emperyalist ülkelerin adamı olduğu için kovdu, sonra liyakat sahibi (!) damadı ve Nurettin Nebati gibi isimleri iş başına getirdi, he öyle mi ? Sen bir yatırımcı, sanayici olsan yada (hepimiz gibi ) sıradan vatandaş olarak düşün; ekonominin başına "mart şubattan, nisan da marttan daha iyi olacak" diyen Berat Albayrak mı, yoksa "hele bi 6 ay uyuyup uyanın, siz o zaman Türkiye'nin halinin görün" diyen Nurettin Nebati mi, yoksa "[B]Ben defterlerimi son sayfasına kadar kullanıyorum. Beyaz kağıt falan kullanmıyorum. Harcadığımız para babamızın parası değil, milletin parası[/B]" diyen Mehmet Şimşek mi makul mantıklı geliyor ? Ha tasarrufu emeklinin maaşında mı yapması lazım? orası tartışılır, ki yanlışta. Peki niye Mehmet Şimşek zam yapmadı yada yapılmasını istemedi ? Çünkü kasa da para yok, para... Hepsini yiyip bitirdiler. Ha peki tasarrufa nerden başlamalıydı ? Önce kamunun, cumhurbaşkanının yaptığı israfları önlemekle başlaması lazımdı... Özetle söylemek gerekirse; Akp nin 2023 haziran genel seçimlerinde, hatta ve hatta 2019 yerel seçimlerinde de kaybetmesi gerektiğine inananlardandım. Ama gel gör ki ancak 2024 yerel seçimlerinde büyük bir çöküş yaşadı ve bunun sebebi de emin olun yıllardır Akp nin yapmış olduğu yanlışlar birikti birikti ve sonunda olan oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
emekliler, çiftçiler belediye seçiminde ağırlığını koydu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt