Eleman Aranıyor (M.c.Y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arkadaslar/abiler bizim eleman caymış.Eleman arayışındayız.

Traktörden anlayan yani sürmeden pullukta falan sıkıntı çekmeyecek 1-2 hafta içerisinde başlayacak Ekim sonu Kasım başı gibi işi bitirecek hertürlü şeyi emanet edebileceğimiz güzel ahlaklı tecrübeli sezonluk çırak alacağız.

Para konusunda sıkıntı yaşamayız anlaşırsak iş bitiminde çok sıkıntı ya düşerse hakettiği parayı aradada verebiliriz.
Ortalama 3 aşağı 5 yukarı aylık 1.500 lira gibi bir miktar düşünebilirsiniz

Biz Nevşehir Ürgüp Taşkınpaşa köyündeyiz 70-80 dekar patates var onu sulayacak gerektiğinde yanına adam getirecek mesela patates ekimi sulaması gibi zamanlarda

Tanıdığınız birileri veya sizin elemanların tanıdığı falan varsa siteden bana ulaşabilirsiniz

Aklına takılanları sorabilirsiniz

Ynt: Eleman Aranıyor (M.c.Y)

zehriduman link=topic=74934.msg883481#msg883481 date=1398287211' Alıntı:
Yakin olsa gelirdim bu sene kaysi yok sana calisirdik :)
Teşekkür abi izine sık sık gitmezsen bizim için sorun olmaz :) sen bilirsin

MuRaT cAn link=topic=74934.msg883516#msg883516 date=1398316786' Alıntı:
Teşekkür abi izine sık sık gitmezsen bizim için sorun olmaz :) sen bilirsin
izine gelmem icin bir sebeb yokda yapmadigim birsey cifti felan surebilirimde dierlerini bilmiyorum

zehriduman link=topic=74934.msg883594#msg883594 date=1398340217' Alıntı:
izine gelmem icin bir sebeb yokda yapmadigim birsey cifti felan surebilirimde dierlerini bilmiyorum
düşünmen yeter abi saten bulduk eski çırak ayarlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...