Traktörmetre youtube'da John Deere Ceo'su röportaj yapıyor. John Deere için bile elektrikli traktöre 10 yıl var diyor bizimkiler çakma jd'yi 8 saat çalıştırıyoruz diyorlar. Nasıl olacaksa
Evet malatya sana katılıyorum, Allah yardım etsin, deve dikeni seviyor yapacak bişey yok.Cahilin en tehlikelisi kendini akıllı sanandır ne söylersen söyle ona göre kendinden akıllısı yok
Allah yardım etsin
Evet malatya sana katılıyorum, Allah yardım etsin, deve dikeni seviyor yapacak bişey yok.
Yaran var galiba alıntı yaptığına göreEvet malatya sana katılıyorum, Allah yardım etsin, deve dikeni seviyor yapacak bişey yok.
Milliyetçilik tek bir zümrenin tekelinde değil dostum, kimse benim vatan sevgimi sorguluyamaz, haddi değil, benim bu konudaki düşüncelerim belli isteyen istediğine inansın , yada kendini kandırsın , ben akılla giderim inanç maneviyat o ayrı.sorgulamak gerek bu konuda defalarca herkes görüşünü beyan etti .yaptılarda önlerinemi durduk, bizim tarımda daha önemli sorunlarımız var.Darende başkan herşey ayarında güzeldir bende milliyetçiyim ama Berkaya ayıp ettin bence maalesef bir çok olayda olduğu gibi elektrikli traktör de yalan olmasa bile yalana yakın
Ben belden aşağı konuşmadım her elektirikli traktör konusunda olduğu gibi biri cikiyo yalan evet doğru hem fikirizDarende başkan herşey ayarında güzeldir bende milliyetçiyim ama Berkaya ayıp ettin bence maalesef bir çok olayda olduğu gibi elektrikli traktör de yalan olmasa bile yalana yakın