İrtem çok pahalanmış bu fiyatlara göre çok yüksek bu fiyatlar bir buğday mibzeri için çok pahalı
Bu fiyatlara ithal alınıyordu. Vay beGeçen iz bırakma tertibatlı mibzerler için firmalarla telefonla görüştüm, sadece fiyat öğrenmek için... fiyatlar ateş pahası
İrtem 3 metre mibzer 39.800, elektronik iz bırakma 3.000
Özduman 3 metre mibzer + iz bırakma = 35.500
Özdöken 3 metre mibzer 29.700 + iz bırakma 2.500
Hepsi pahalı hocam, al birini vur ötekine... birde bunlar standart hububat mibzeri diye geçmiyor. Üniversal mış, İrtem'in sitesinde standart hububat mibzeri yok zaten İrtem linkİrtem çok pahalanmış bu fiyatlara göre çok yüksek bu fiyatlar bir buğday mibzeri için çok pahalı
Vay ki ne vay. Normal standart hububat mibzerleri de ortalama her bir ayağa 1.000 lira, Yani 22 li mibzer 22.000 lira üç aşağı beş yukarı bu şekildeBu fiyatlara ithal alınıyordu. Vay be
Aynen hemfikirim sizinle, fiyatlar olacak gibi değil. Yılda 1 kez kullanılıyor, ama olmayınca da olmuyorDelirmiş tamemen millet hububat mibzeri dediğin şey yılda birkez kullanılan bir alet 100 dekar ekin eksen 1 günde ekersin bu fiyatların yarı fiyatımdan aşağıya mal olduğuna eminim. Üretici firma sayısı çok az olduğu için fiyatlar böyle acilen kendilerini bir sorgulamaları gerekmekte.
Yav Allah için ne astrolojisi, ne ayın 11 i...Ayim 11 den önce hiçbirşey almayın.
Herşey değişebilir,pişman olabilirsiniz.
Ancak o tarihten sonra doğru düşünebiliriz.Astroji gereği. O zamana kadar eski yarim kalmış işlere, planlamalara bakılmalı...Bence
Eğer ilgilenirsen yosun filtresine ihtiyacım var. 17. Lik lombardin için. Eskişehir liyim bende.Kendi ihtiyacimi yapiyorum
Sana özelden mesaj attım ama görmediğin için buraya yazmak zorunda kaldım. Konu sahibi kusuruma bakmasın.Eğer ilgilenirsen yosun filtresine ihtiyacım var. 17. Lik lombardin için. Eskişehir liyim bende.
Standart mibzeri geçen sene 13800e almıştık özduman balon teker. Şimdi 25000 vardır.Vay ki ne vay. Normal standart hububat mibzerleri de ortalama her bir ayağa 1.000 lira, Yani 22 li mibzer 22.000 lira üç aşağı beş yukarı bu şekilde
Birde düşünün, şuan mibzere ihtiyacın olmadığı dönem
Estağfurullah hocam, işiniz görülsün deSana özelden mesaj attım ama görmediğin için buraya yazmak zorunda kaldım. Konu sahibi kusuruma bakmasın.
Aynen hocam fiyatlar aşağı yukarı o şekildedir. Herşey pahalandı, her zaman ki gibi bi insan hayatı ucuz yineStandart mibzeri geçen sene 13800e almıştık özduman balon teker. Şimdi 25000 vardır.
Geçen iz bırakma tertibatlı mibzerler için firmalarla telefonla görüştüm, sadece fiyat öğrenmek için... fiyatlar ateş pahası
Geçen iz bırakma tertibatlı mibzerler için firmalarla telefonla görüştüm, sadece fiyat öğrenmek için... fiyatlar ateş pahası
Valla İnşaAllah yanlıştır fabrika ile görüştüm, tek diskli 3 metre için söylenen fiyat bu.Irtem icin bu fiyat yanlis olmasin
Hocam, standart 22 li mibzer 22-23 bin civarı olmuş. O fiyata zannetmiyorumDimi banada oyle yoksa 25 bin liraya cok rahat alinir o elektronik makine
Yok mu bi hayırsever vatandaşHocam, standart 22 li mibzer 22-23 bin civarı olmuş. O fiyata zannetmiyorum
Diğer firmaların da fiyatları ona yakın zaten, İnşaAllah bana yanlış söylemişlerdir / yanlış bir anlaşılma vardır
Hayrına yarın biri İrtem'in fabrikasını arayabilir mi? 3 metre elektronik iz bırakmalı üniversal mibzer fiyatı nedir diye