Ekipman Seçimi - İzli Mibzer - Pulverizatör (Holder) - Fırfır

Delirmiş tamemen millet hububat mibzeri dediğin şey yılda birkez kullanılan bir alet 100 dekar ekin eksen 1 günde ekersin bu fiyatların yarı fiyatımdan aşağıya mal olduğuna eminim. Üretici firma sayısı çok az olduğu için fiyatlar böyle acilen kendilerini bir sorgulamaları gerekmekte.

Ayim 11 den önce hiçbirşey almayın.
Herşey değişebilir,pişman olabilirsiniz.
Ancak o tarihten sonra doğru düşünebiliriz.Astroji gereği. O zamana kadar eski yarim kalmış işlere, planlamalara bakılmalı...Bence

Delirmiş tamemen millet hububat mibzeri dediğin şey yılda birkez kullanılan bir alet 100 dekar ekin eksen 1 günde ekersin bu fiyatların yarı fiyatımdan aşağıya mal olduğuna eminim. Üretici firma sayısı çok az olduğu için fiyatlar böyle acilen kendilerini bir sorgulamaları gerekmekte.
Aynen hemfikirim sizinle, fiyatlar olacak gibi değil. Yılda 1 kez kullanılıyor, ama olmayınca da olmuyor :(

Geçen iz bırakma tertibatlı mibzerler için firmalarla telefonla görüştüm, sadece fiyat öğrenmek için... fiyatlar ateş pahası

İrtem 3 metre mibzer 39.800, elektronik iz bırakma 3.000

Özduman 3 metre mibzer + iz bırakma = 35.500

Özdöken 3 metre mibzer 29.700 + iz bırakma 2.500

Bu fiyat irtem çift diskli baskı tekerli anıza ekim yapabilen makinenin fiyatı herhalde

Dimi banada oyle yoksa 25 bin liraya cok rahat alinir o elektronik makine
Hocam, standart 22 li mibzer 22-23 bin civarı olmuş. O fiyata zannetmiyorum

Diğer firmaların da fiyatları ona yakın zaten, İnşaAllah bana yanlış söylemişlerdir / yanlış bir anlaşılma vardır

Hayrına yarın biri İrtem'in fabrikasını arayabilir mi? 3 metre elektronik iz bırakmalı üniversal mibzer fiyatı nedir diye

Hocam, standart 22 li mibzer 22-23 bin civarı olmuş. O fiyata zannetmiyorum

Diğer firmaların da fiyatları ona yakın zaten, İnşaAllah bana yanlış söylemişlerdir / yanlış bir anlaşılma vardır

Hayrına yarın biri İrtem'in fabrikasını arayabilir mi? 3 metre elektronik iz bırakmalı üniversal mibzer fiyatı nedir diye
Yok mu bi hayırsever vatandaş :)