ekinlerim cikarmi?

Ynt: ekinlerim cikarmi?

deniz14000 link=topic=79658.msg943662#msg943662 date=1417943510' Alıntı:
saol kardes inş çıkar seninkiler çıktımı
Valla abi çıkanlar neredeyse bir karış boya ulaştı ama ilk ektiğimiz yerler de hala topraktaki tohumda yüzeye çıkamama sorunu olduğu için seyreklik var bundan sonra nasibimizde ne varsa o çıkar deyip eylül 20 ' den öncede asla tohum ekmeyi düşünmüyorum bu da bize ders oldu artık.

Deniz Bey Bölgelerimiz Birbirine Çok Yakın Daha Önceden Konuşmuştuk Zaten Aynı Durum Bizim Bölgedede Olur Her Yıl Kaysa Basar. Fakat Korkunuz Olmasın Havalar Dediğiniz Gibi Sıcak Gidiyor Yağmur ' da Olursa Ekin Kendini Topluyacaktır. Bu Saatten Sonra Yeniden Ekmeyin Eskisini Aratır Size Ama İlla Yok Diyosanız Yazlık Ekim Yapın Onunda Riski Çok.

Çıkar diye düşünüyorum, geçen sene aynısı benim Arpada oldu sararmaktan ziyade bildiğin kahverengi olmuştu. Umudu kesmiştim işin aslı, ilkbaharda çıktı 1 ' e 20 bile verdi. Arpa, buğday zillendikten sonra soğuklar başladığında toprak altında uykuya geçer, sararır.

Allah bin bereket versin, emeklerinizi zayi etmesin.

apsiL link=topic=79658.msg945335#msg945335 date=1418367479' Alıntı:
Çıkar diye düşünüyorum, geçen sene aynısı benim Arpada oldu sararmaktan ziyade bildiğin kahverengi olmuştu. Umudu kesmiştim işin aslı, ilkbaharda çıktı 1 ' e 20 bile verdi. Arpa, buğday zillendikten sonra soğuklar başladığında toprak altında uykuya geçer, sararır.

Allah bin bereket versin, emeklerinizi zayi etmesin.
saol kardes bende oyle düşünüyorum zaten bakıyorum hep çıkıyor yavaş yavaş havalar böyle giderse iyi. öğlen 11 derece felan oluyo buralar