Allah nasip ederde yağmur yağarsa , tarlaları sürücez sonrasındada fırsat bulabilirsek ekicez. Toprak tamamen kuru o yuzden 3gün 3gece yağmur yağması lazım.
ne dualar ediyorum bir bilsenizKUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR DİYE ANONSLAR GEÇİYOR
ŞEVKET SENİN Kİ TUTUYOR O ZAMAN KARDEŞİM))ne dualar ediyorum bir bilseniz
yok be abi 3 tür kayıyor yağmur başka taraflara benim tarlaları ıskalıyorŞEVKET SENİN Kİ TUTUYOR O ZAMAN KARDEŞİM))
olur olur devam denk gelene kadaryok be abi 3 tür kayıyor yağmur başka taraflara benim tarlaları ıskalıyor
meteoroloji genel müdürlüğünün zirai tahmin raporlarını takip etmekte fayda var, bölgelere göre ekim, dikim zamanlarını yazıyorlar ve raporlar 4 günlük süreyi kapsıyor.Sağlıklı buğday yetiştirmek için ekim sırasında toprak sıcaklığının 8-10 derece civarında olması gerekir.Bu yıl çok sıcak gidiyor erken ekim sıkıntılara yol açabilir.
8-10 kasım eskişehir diyor amameteoroloji genel müdürlüğünün zirai tahmin raporlarını takip etmekte fayda var, bölgelere göre ekim, dikim zamanlarını yazıyorlar ve raporlar 4 günlük süreyi kapsıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü
mgm.gov.tr Hava, Hava Durumu Hava Tahmini Sıcaklık, Yağmur Kar Dolu Şimşek Gökgürültüsü Rüzgar Fırtına Denizcilik Havacılık Tarımwww.mgm.gov.tr
kasım değil de ekim olarakcak sanırım, aynı bölgedeyiz, artık ekime başlanabilir. ancak yağış yok bizim buralarda, sizin taraflar yağışlı gösteriyordu.8-10 kasım eskişehir diyor ama
valla böyle giderse biz mardinde ekimde ekemiyeceğiz gibi görünüyor.Bu sene aşırı kurak gidiyo o yüzden en erken 25 ekimde ekilmeli öncesi büyük risk diye düşünüyorum
Ben de nasipse 10 gune kadar ekicem ins 30 donum kadarEkli dosyayı görüntüle 53046
Bugün 4 dönüm bir yer vardı oraya yem bezelyesi ektim.