wallaha 2.ağızdan duyduközgür135 link=topic=9213.msg96687#msg96687 date=1226854067' Alıntı:kardeş güzel resimler ağırlığı neden çıkardınız ön taraftaki çekişde sorun olmuyor mu birde gübre ve mazot fiyatları diyince düşeceğini sanmıyorum.özellikle gübrede sonbahar gübresine dap a müdahale edemezler sadece bahar gübresini aşağı fiyatlara çekerlerzaten direk dışa bağlı akaryakıt konusundada isterse ham petrol varil fiyatı çok aşağılara insede pompalara yansımaz zaten ham petrolun pompalarda ki payı % 15 devlet önce tügraş ile dağıtım istasyonlarının önüne geçsin bence
Bizde böyle ekeriz.İç teker daha az dönüyor,en sonunda köşeler kapatılıyor.Üst üste tabi ki gelir ama bazı tarlalar ancak böyle ekilebiliyor bizde...alipasalierkan link=topic=9213.msg96756#msg96756 date=1226861439' Alıntı:Güzel resimler Uğur. Bereketli olur inşallah. Sanırım döne döne ekiyorsunuz. Üst üste fazladan denk gelmiyor mu? Bizim burada hidrolikli mibzerler olduğuna dikkatimi çekti. Ön ağırlıklarıda sökmüşünüz. O kadar etki etmez diye düşünüyorum. İlaç atarken iz yaparsa yapar. Yoksam biz Ares ile ekiyoruz. 6 ton ağırlık tam iz yapar... Gerçi biçerdövercide biziz..