ehliyetiniz vaarmı

kimlerin ehliyeti var bi bakalım

• Kullanılan toplam oy
    12

Ynt: ehliyetiniz vaarmı

G olarak bende yok erkan operator belgesi vardır ve mevcuttur. 5 senede bende daha hiç polis tarafından durdurulmadım ne hikmetse...

ne ehliyetı bea bmn bı emmioğlu vr kasap o ne güne duruyoo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s- cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s cad-*-s

Nerde o günler daha 4 sene var.Arkadaşlar babamın ehliyetine baktım.F+G ' ydi galiba.Kullandığı cihaz ve Protezler bölümünde Biçerdöver yazıyor.

walla bende yok ta yaş ta tutuyo arkimle alcaktım o aldı ben de yazılcaktım berarber :D ta babam aradı boşver boşu boşuna para werme şimdi arabayı ehliyet kullanıyo üni bitince alırsın dedi. deyiş o ddeiş alcaz bakam bi ara :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vatana millette hayirli olsun ben 1 hafta önce dusurdum 2 gun önce gec kaldigim icin 4 hafta okuldan uzaklastirma...Allahim sana geliyorum

ali ersin 266G link=topic=3005.msg106065#msg106065 date=1228681624' Alıntı:
inş. seneye zaten ehliyeti alınca motoru polisin üstüne sürecem
bizim arki onu arabayla yaptı polis allahtan tanıdık diye bişey demedi sadece kufur ettti :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D