Egzoz Sallantı Sorunu

Ynt: Egzoz Sallantı Sorunu

Tam devirde çalışmadığında yapabilir yani zorlandığında.Atıyorum 12 gazda çalışıyorsun traktör zorlanır kendini toplayacak kadar gaz verdiğinde düzeliyorsa sorun olmaz düzelmiyorsa servise danışın.Ayrıca NH ' lerin egzos sallanır genelde gözün egzosa çok kaydığından da olabilir.

tdlerin hepsi öyle manifoltun çıkışının ordan sadece bağlantı var egzoz uzun olduğu için üst taraf bütün gün kendi bildiğine dans ediyor :) bizde böyle kullanıyoruz pek takılmıyorum ama öyle çok kafayı takanlar var benimde tanıdığım tekirdağda tornacıya götürüp egzozu sağlamlaştıran

eeemreee link=topic=77721.msg919574#msg919574 date=1410901549' Alıntı:
Iceride çalan a eşlik etmiş egzoz neden kiziyorsunuz ki? Ya Azer Bülbül calsaydi ha ?

Şaka bi yana ben o egzozu kiviririm ya sinirden gözüm görmesin diye
alıştık artık

kadir 36 link=topic=77721.msg919511#msg919511 date=1410893131' Alıntı:
geri görüş aynasindan egzoz a bir demir yaptır sabitlestir köyde bir arkadaş başak a yaptırmıştı çok güzel olmuştu köyde olsam foto çekip koyardim sana örnek olurdu çok basit bi sistem
Aynaya Veya Kabine Egsos ' u Sağlamlaştırmak İçin Ek Kaynattırmayın, Turbo Sesini Kabinin İçine Alır, Sesten İçeride Duramazsınız...

Aynı Sallantı Sorunu JD 5720 ' lerde de Var, Hatta Bi Süre Sonra Kırılıyor da Onlarınki...
Sağa Sola Destek Atıp Sabitlemeye Çalıştılar Olmadı Bir Türlü, En Sonunda Senede Bir Yeni Egsos Alıp Takmakta Buldular Çözümünü...

omerfarukkoc link=topic=77721.msg933635#msg933635 date=1415449086' Alıntı:
Aynaya Veya Kabine Egsos ' u Sağlamlaştırmak İçin Ek Kaynattırmayın, Turbo Sesini Kabinin İçine Alır, Sesten İçeride Duramazsınız...

Aynı Sallantı Sorunu JD 5720 ' lerde de Var, Hatta Bi Süre Sonra Kırılıyor da Onlarınki...
Sağa Sola Destek Atıp Sabitlemeye Çalıştılar Olmadı Bir Türlü, En Sonunda Senede Bir Yeni Egsos Alıp Takmakta Buldular Çözümünü...

aynen kardeşim
bendeki tdlerin biri 4 digeri 2 digeri 1 yaşında hiç birine ek bir işlem yapmadım saglamlaştırmak için egzostu
daha sallantıdan egzost kırmadım şimdilik saglamlar ama sallantı çok harbiden
ama agaç dalın falan takılırsa kırılır orası kesin :)

Bizde Class da egzoz kırılmıştı.Pancar yerlerini nadas yaparken sallanıyordu dedim normal heralde o sırada babam egzoz çok sallanıyor bir bakalım dedi.Deponun üstünden geliyor egzoz üzerindeki koruma saçını söktük birde baksak bildiğin çatlamış koptu kopacak,neyse kaynak falan yaptık kabinin kapı tutamacına da egzoz çevresine boğaz yapıp sabitledik.
Bu sene de silaj da depoyu delmiş egzoz :) Depo yu yama yaptırdık ama randıman alamadık tekrar sızdırmaya başladı bizde artık mazot az koyuyoruz :)
Edit:Class 9000 saatde :)

Egzozun o düzeyde kıpırdaması bence de sinir bozucu. Hele kızgınken incecik dal bile eğmeye yetiyor. Td65 in ayna koluna demirle bağlattık. Hem titremiyo, hem daha sağlam oldu. Benim itirazım hala gözönünde durması, kabine yaklaştırıp daha sola alsalar, egzoz manzarasını kaldırsalar artık.

Sanayide Görüntüsünü bozmuyacak şekilde bi kamuflaj şeklinde sabitlerler bence onu hatta orjinalinden daha iyi olur zuha-*-s
ama sabitleseniz ilerdeki zararlarıda engelemiş olursunuz *098*-