EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR.

kardeş sen neden ince lastik takmadın o motorun ben videosunuda izledim ince olsa giderdi bir de motoru zorlamayın o kadar steyr ve başaklar narin motordur

valla güzel motorda sizin oraların toprağı ağırmı ondanmı 3 lü pulluk takıyonuz

guzel paylasım sana bısı sorcam sen durdugun yerde veya cızıda dıreksıyonu cevırınce tekerler donuyormu bıde pullugu takarken zorluk oluyormu

evet bi direksiyon pompa sorunu var diye tahmin ediyorum.çizideyken tek çeker başakta direksiyon dönüyor fakat çift çekerde dönmüyor. şikayet ettim beyni değiştiler fakat yine aynı.bi yerde bişeylik var ama sorunu anlamak istemiyorlar galiba.yalnız benim değil bu traktöre sahip bütün çiftçilerin şikayetini bildirmesi daha iyi olur.ben o bahsettiğim flanşlardan taktırdım şimdi traktör genişledi pulluk ve diğer aletleri takıyoruz rahatlıkla. 300 ytl civarındaydı.paraya kıyıp aldık.

kafana takılan sorularını cevaplarım fabrikayla sürekli iletişim içindeyiz biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...