Edirne'nin asma bahçeleri...

Ynt: Edirne'nin asma bahçeleri...

Bu bağ Edirne Merkezde... Barış, cardinal, hafızalli, çekirdeksiz cinsler var, fabrika veya pazar için değil... Eş,dost,konu,komşu bol bol faydalanıyor... Bir sene pekmez yapmıştık çokta güzel olmuştu ama bir daha ilgilenemedik... İlginize teşekkür ederim...

bence edirne nin asma bahçelerinden çok çok önemli bir özelliği var ...1. osmanlıya başşehirlik yapmış , 2. istanbulu fetheden kumandan fatih sultan mehmet edirne de dogmuştur ...edirne önemli bir ilimizdir diye düşünüyorum...

atilla link=topic=25950.msg215699#msg215699 date=1253304710' Alıntı:
bence edirne nin asma bahçelerinden çok çok önemli bir özelliği var ...1. osmanlıya başşehirlik yapmış , 2. istanbulu fetheden kumandan fatih sultan mehmet edirne de dogmuştur ...edirne önemli bir ilimizdir diye düşünüyorum...
Başlık Babil ' in asma bahçeleri ' ne bir gönderi olması esprisiyle konulmuştur... Herhangi bir önem sıralaması iddiası ve kaygısı içermemektedir abi...

doganbey1 link=topic=25950.msg215635#msg215635 date=1253294880' Alıntı:
var be umut hatta çukurcadan sonra bi viraj dönüyon kırcasalih ovası başlıyor orada varda.böyle özentili değil.hep bodurlar 50 cm kadar bunlar büyük geldi bana

o yönden katılıyorum doğancan abi hepsi bodur ve ufak bunlar gibi değil onlardan iki tane üst üste koy bunların biri kadar olur

doganbey1 link=topic=25950.msg215014#msg215014 date=1253059231' Alıntı:
bu asmalar nerede böyle ya 4 sene boyunca edirnede okudum ama hiç göremedim.davet edende yok zaten
Edirne ' ye geleceğiniz zaman buradan veya özelden bir haber verin yeter...