Edirnede ikamet edip Massey Ferguson almak isteyen varmi

Ynt: Edirnede ikamet edip Massey Ferguson almak isteyen varmi

maşallah gece forumda adrenalin patlamsı yaşanmış.krk-*-sa krk-*-sa alıcı çıkmadımı daha ?

ikizceli link=topic=71431.msg824210#msg824210 date=1389253801' Alıntı:
maşallah gece forumda adrenalin patlamsı yaşanmış.krk-*-sa krk-*-sa alıcı çıkmadımı daha ?
Gece yoğun ve kıran kırana pazarlıklar yaşandı.
Haliyle ortada ciddi miktarda para döndü , şimdi işin finansman ve prosedür tarafları halledeliyor.
Kimleri ikametgahlarını Edirneye aldırmak için koşturuyor , kimi aldığı traktörü ödeyebilmek için ambardaki ürünü tüccara satma derdine düştü , kimisi gitti bankadan kredi arıyor.
Bugün yoğun galiba.
Birileri bir yerden düğmeye bastı , böyle giderse forum içinde en az 4-5 traktör aynı anda el değiştirecek , toplam işlem hacmi 500 milyara yaklaşacak gibi duruyor.
Şimdi bayiler ve aracılar bu ranttan pay kapma yarışındalar.
Birazdan canlı yayın araçları Gökhan Özkan ın plaza önünden , Edirne Nüfus müdürlüğü önünden yayın yapacaklar. Kütahya - Mahmudiyeden de olacak canlı yayın.
Nail abinin buzağıda olmuş , bizde ona bebek görmeye , kaymağın kalın olsun demeye gideceğiz. Belki 398 ile gidriz oraya kısmet artık.
Canlı telefon bağlantısı olarakta birkaç kişiyi canlı yayına alacaklar.

ufukk link=topic=71431.msg824217#msg824217 date=1389254356' Alıntı:
Haliyle ortada ciddi miktarda para döndü , şimdi işin finansman ve prosedür tarafları halledeliyor.
Kimleri ikametgahlarını Edirneye aldırmak için koşturuyor , kimi aldığı traktörü ödeyebilmek için ambardaki ürünü tüccara satma derdine düştü , kimisi gitti bankadan kredi arıyor.
Bugün yoğun galiba.
Birileri bir yerden düğmeye bastı , böyle giderse forum içinde en az 4-5 traktör aynı anda el değiştirecek , toplam işlem hacmi 500 milyara yaklaşacak gibi duruyor.
Birazdan canlı yayın araçları Gökhan Özkan ın plaza önünden , Edirne Nüfus müdürlüğü önünden yayın yapacaklar. Kütahya - Mahmudiyeden de olacak canlı yayın.
Nail abinin buzağıda olmuş , bizde ona bebek görmeye , kaymağın kalın olsun demeye gideceğiz. Belki 398 ile gidriz oraya kısmet artık.
:D
Gece bir ara girdim baktım konu açılalı 1 saat geçmeden sayfalar dolmuş dedim noluyo bir baktım edirneli hariç herkes birşey yazmış.Sanki gokhanözkan özellikle seçmiş Edirne ' yi :D Neyse para olsa bende edirneli olacam ama malesef yok.Konuyu çok güzel özetlemişsin Ufuk abi :D

La olum gece bizi yatırıp traktör alım satımı mı yapıyorsunuz sop-*-sa .?Size teessüf ediyorum.Neyse bende başvursam olur mu acep? Edirne ile aramıza ne var ki 1000 km.

ufukk link=topic=71431.msg824217#msg824217 date=1389254356' Alıntı:
Bugün yoğun galiba.
abi bu organizasyon işlerine iyi alıştın sen hemen organize ettin işi :D

Gece 00:12 de açılan konu 12 saatte 7 sayfa olmuş, ne MF sevdalısı varmış sitede, ben kampanyaya dağilim sanırım bizim bölge Edirne bayiisi bir 5455 yada 5460 düşünsem iyi olacak sanırım.......

bartu link=topic=71431.msg824276#msg824276 date=1389264444' Alıntı:
Gece 00:12 de açılan konu 12 saatte 7 sayfa olmuş, ne MF sevdalısı varmış sitede, ben kampanyaya dağilim sanırım bizim bölge Edirne bayiisi bir 5455 yada 5460 düşünsem iyi olacak sanırım.......

Mustafa MF tıra bindi , akşam üzeri senin köyde olacak kısmetse.
İstanbuldan geçerken Gökhan Özkan benide alacak tır ile.
Süpriz olarak Nail abi yide getiriyoruz.
Tam anlamıyla bir pazarlık çemberi olacak :)

Çağrı link=topic=71431.msg824256#msg824256 date=1389261203' Alıntı:
abi bu organizasyon işlerine iyi alıştın sen hemen organize ettin işi :D
Burda bir sinerji var braderim , tam anlamıyla bir akıl ve beyin fırtınası oluyor zaman zaman.
Sadece benlik değil bu , kaç sayfa konu olmuş , hepimizin ortak katkısı var.

alper4u link=topic=71431.msg824245#msg824245 date=1389259183' Alıntı:
:D
Gece bir ara girdim baktım konu açılalı 1 saat geçmeden sayfalar dolmuş dedim noluyo bir baktım edirneli hariç herkes birşey yazmış.Sanki gokhanözkan özellikle seçmiş Edirne ' yi :D Neyse para olsa bende edirneli olacam ama malesef yok.Konuyu çok güzel özetlemişsin Ufuk abi :D
Brader sen alacak ol Traktörü , senin ikametgahı alırız bizim oraya :)

ufukk link=topic=71431.msg824288#msg824288 date=1389265997' Alıntı:
Burda bir sinerji var braderim , tam anlamıyla bir akıl ve beyin fırtınası oluyor zaman zaman.
Sadece benlik değil bu , 12 sayfa konu olmuş , hepimizin ortak katkısı var.
aynen dediğin gibi trakkulüp sinerjisi :)

bartu link=topic=71431.msg824276#msg824276 date=1389264444' Alıntı:
Abi benmi ariyim senmi ariycan :)

gokhanozkan link=topic=71431.msg824294#msg824294 date=1389266370' Alıntı:
Abi benmi ariyim senmi ariycan :)
Braderim daha aramadın mı adamı? :)
Sen satıcısın , onca uğraşıyoruz akşamdan beri O MF buraya gelecek , bir dahaki buluşmayı yaz ayında onun gölgesinde yapacağız :):)

ufukk link=topic=71431.msg824296#msg824296 date=1389266732' Alıntı:
Braderim daha aramadın mı adamı? :)
Sen satıcısın , onca uğraşıyoruz akşamdan beri O MF buraya gelecek , bir dahaki buluşmayı yaz ayında onun gölgesinde yapacağız :):)
:)

Benden PES, mesai saatinde konuyu takip edemiyorum, Borsa gibi sürekli hareket halinde :)

Akşam baştan sona okumadan bi şey yazamıyorum ;)

gokhanozkan link=topic=71431.msg823961#msg823961 date=1389219077' Alıntı:
Edirnede ikmaet edip mf almak isteyen varsa marka model farketmez bire bir maliyetine verecem.ok yaydan cikti.
mf 5420 asansör çekili varsa bir tane daha almak isterim fakat ispartada ikamet ediyorum asansör çekiyi sökmeden gönderirsen alırım

Abi Alan yoksa bizim şu tl90a ile takas yapalım 5440 alalım güçç*-* güçç*-*

gece yarısından beri konu kopmuş beya o kadar merakınız varsa gelin benim üzerinden veya doğanbey in üzerinden alın makinanızı yeterki çorba kaynasın.