Bizim sistemimiz tamemen elektronik olcak bu sistem yine mandal yardimiyla kontrol ediliyor diye biliyorum ve butun traktorlere uygulanabilecek bir modül ayrica bu fiyatlari bulmayacakBugün araştırdım kit halinde varmıdır diye Massey ler için buldum uzelden kalma
Bu şekilde takım halinde satıyor adam 3000 TL dedi
Kit haline gelicek şuan için onumuzdeki hafta td serisi için montaj yapilcak daha sonra hepsi ardindan gelicek ilerki projelerde arka lift cikislarini gaz kontrolunu ileri geri shutle kontrolunude elektronik hale getirip milyonluk traktorlerdeki joystick sistemini uygulamaya gecirmeyi planliyorumPeki fiyatı ne durumda olucak,sadece kart modülümü yoksa set halindemi satılıcak ? Gerçekten çok güzel nir çalışma olmuş elinize kolunuza sağlık
Bizim sistemimiz tamemen elektronik olcak bu sistem yine mandal yardimiyla kontrol ediliyor diye biliyorum ve butun traktorlere uygulanabilecek bir modül ayrica bu fiyatlari bulmayacak
İlk e lift uygulama sının videosu bekliyorum detaylı olarak paylaşırsanız sevinirimKit haline gelicek şuan için onumuzdeki hafta td serisi için montaj yapilcak daha sonra hepsi ardindan gelicek ilerki projelerde arka lift cikislarini gaz kontrolunu ileri geri shutle kontrolunude elektronik hale getirip milyonluk traktorlerdeki joystick sistemini uygulamaya gecirmeyi planliyorum
Tabiki tanitimi yapacagim eksiklerini avantajlarini beraber tartismak benim için önemli. Teşekkürler ilginiz içinİlk e lift uygulama sının videosu bekliyorum detaylı olarak paylaşırsanız sevinirim
Üstat ne yaptın uygulama yapacaktın unutmuşum bendeTabiki tanitimi yapacagim eksiklerini avantajlarini beraber tartismak benim için önemli. Teşekkürler ilginiz için
Ürün geldi hocam hazır ama montaj için bi kaç ölçüm alıp bazı malzemeler almam lazım onunla ilgileniyorum şuanÜstat ne yaptın uygulama yapacaktın unutmuşum bende
Haberlere çıkıyordu hep uzel yağmalanıyor diye, biz de bi turlasak mı oradaBugün araştırdım kit halinde varmıdır diye Massey ler için buldum uzelden kalma
Bu şekilde takım halinde satıyor adam 3000 TL dedi