Arkadaşlar ceviz yetiştiriciliği yapan bir abimle duyargali dik ratavatör aldık makinenin yabancisiyiz bölgemizde böyle bir makineden kullanan Yok bilgisi olan ve kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Sağol hocam daha kullanmak kısmet olmadı 13000e aldık ne gibi özellikleri var nasıl kullanmam lazimUstam bol bereketli olsun kaça geldi makine ?bende bahce için kadıoğlu kullanıyorum
Sağolun bakalım yapabilecek miyizHayırlı olsun. Keşke böyle bir ekipman bizde de olsa. Bende jd nin çadırını söküyorum,rops demiri indiriyorum ve egzosu sürüm yaparken sıra ortasına alıyorum buda yetmez deyip 280 cm. iş genişliğine sahip ekipman kullanıyorum ve ona rağmen çoğu yerde 1.5 metreye yakın yer kalıyor. Cevizci arkadaş işi biliyor.
Sağol hocam daha kullanmak kısmet olmadı 13000e aldık ne gibi özellikleri var nasıl kullanmam lazim
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun.
Konya fuarında inceledim çok güzel makina askılı goble ve bu makina ileride çok yaygın kullanılacak Her marka üretmeye başladı bunları Hayırlı olsun isabetli tercih
Bol bereketli olsun inşallah dik çapa sayesinde fidan dibindeki toprak sıkışmıyor en azından diger çapalamalar gibi topragı sıkıstırmıyor rahat oluyor o bakımdan
Teşekkürler sağolun inşallah kullanımı basit bir şeydir ben alışmışım tarla tarımı aletlerini kullanmaya bahçe tarımı sabır ve dikkat isteyen bir tarım şeklihayırlı olsun güle güle kullan. videoları bekliyoruz
Teşekkürler sağolunHayırlı olsun, hayırlar getirsin.
Hayırlı olsunArkadaşlar ceviz yetiştiriciliği yapan bir abimle duyargali dik ratavatör aldık makinenin yabancisiyiz bölgemizde böyle bir makineden kullanan Yok bilgisi olan ve kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Teşekkürler sağolun biraz da yenilikçi birşey olsa daha iyi olur sanki çift çeker olsa daha iyi olurhayırlı olsun bahçe işiniz çok değilse 97 üstü 54c jünior alabilrsiniz iyi iş görür