BİR DEFA TOHUMLANAN DÜVELERLE YAPILAN BESİCİLİK, ET IRKI DÜVELERDEN, SIĞIR ETİ ÜRETİMİ NASIL YAPILIR?
SÜTTEN KESİLMİŞ, 6-8 AYLIK DÜVELER 14-15 AYLIK YAŞTA TOHUMLANIR.
BİR BUZAĞILAMIŞ DÜVELER, BUZAĞILAMADAN SONRA, 1,5-2 AY BAKILIR, 550-600 KG AĞIRLIKTA KESİME GÖNDERİLİR.
BUZAĞILAR, 6-8 AYLIK OLUNCA,
DÜVELERİN BİR KISMI, DAMIZLIK OLARAK AYRILIR.
KALANLAR SATILIR.
ilk defa tohumlanan düveler için, boğa seçiminde, neler dikkate alınır?
BÖYLE BİR TATBİKAT YAPAN VAR MI?
BU TÜRDE BİR TATBİKATIN FAYDASI NEDİR? KAZANÇ BAKIMINDAN
SÜTTEN KESİLMİŞ, 6-8 AYLIK DÜVELER 14-15 AYLIK YAŞTA TOHUMLANIR.
BİR BUZAĞILAMIŞ DÜVELER, BUZAĞILAMADAN SONRA, 1,5-2 AY BAKILIR, 550-600 KG AĞIRLIKTA KESİME GÖNDERİLİR.
BUZAĞILAR, 6-8 AYLIK OLUNCA,
DÜVELERİN BİR KISMI, DAMIZLIK OLARAK AYRILIR.
KALANLAR SATILIR.
ilk defa tohumlanan düveler için, boğa seçiminde, neler dikkate alınır?
BÖYLE BİR TATBİKAT YAPAN VAR MI?
BU TÜRDE BİR TATBİKATIN FAYDASI NEDİR? KAZANÇ BAKIMINDAN