PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
Dorado 80 Aldım Hayırlı ve Uğurlu olur İnşaallah
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1449355" data-attributes="member: 75269"><p>Hocam takasa verdiğimiz 8053de'de bizim eksiklerimiz vardı onlar onu görmedi bizde aynaları en kısa zamanda tedarik etmeyi düşünüyorum haklısıkız fakat incelediğim diğer modellerde dikiz aynası ve sağ ayna görmedim koç traktörde 2018 modeli vardı ondada yoktu bu 2020 varsada ben bilmiyorum artık </p><p> traktör motor ve teknik konularındaki bilginiz sitede malum 5li 10 numara 27 geniş ara pulluk almayı düşünüyorum takribi üç aşağı beş yukarı 250 dönüm civarı tarla işlerim yarısı rampa yukarı</p><p>5li 9 numara geniş ara batma derinliği pulluk et payı olarak zayıfmı kalır motor teknik verilerini değerlendirdiğinizde</p><p>Birde hidrolik pistonlu orta kol almıştım 55lik 60 cm lik almak varmış tam idealiymiş emanet 4lü 12 numara pulluk taktım 8/4 vardiya bitince sürümlere başlayıp deneyeceğiz traktör hakkında ilave etmek istediğiniz teknik bilgi tecrübe kulağımıza yer eder</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1449355, member: 75269"] Hocam takasa verdiğimiz 8053de'de bizim eksiklerimiz vardı onlar onu görmedi bizde aynaları en kısa zamanda tedarik etmeyi düşünüyorum haklısıkız fakat incelediğim diğer modellerde dikiz aynası ve sağ ayna görmedim koç traktörde 2018 modeli vardı ondada yoktu bu 2020 varsada ben bilmiyorum artık traktör motor ve teknik konularındaki bilginiz sitede malum 5li 10 numara 27 geniş ara pulluk almayı düşünüyorum takribi üç aşağı beş yukarı 250 dönüm civarı tarla işlerim yarısı rampa yukarı 5li 9 numara geniş ara batma derinliği pulluk et payı olarak zayıfmı kalır motor teknik verilerini değerlendirdiğinizde Birde hidrolik pistonlu orta kol almıştım 55lik 60 cm lik almak varmış tam idealiymiş emanet 4lü 12 numara pulluk taktım 8/4 vardiya bitince sürümlere başlayıp deneyeceğiz traktör hakkında ilave etmek istediğiniz teknik bilgi tecrübe kulağımıza yer eder [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
Dorado 80 Aldım Hayırlı ve Uğurlu olur İnşaallah
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt