Arkadaşım bu merdaneyi indiren liftte kilit yoksa geri salabilir .Evet vardı cift olması dahamı verimli
Onun pek bi önemi yok benim icin ben sadece nasil bir sey yaparsam togum yatgini tirmik gibi hazirlarimArkadaşım bu merdaneyi indiren liftte kilit yoksa geri salabilir .
Tamam işte liftte kilit olursa istediğin kadar aşağı bastırırsın geri salmaz, tırmık gibi toprağı bastırır, kilit yok ise sadece merdanenin ağırlığı kadar toprağa baskı yapar, Merdaneden istediğin performansı alamazsın.Onun pek bi önemi yok benim icin ben sadece nasil bir sey yaparsam togum yatgini tirmik gibi hazirlarim
16 bin para alıp on paralık kilidi koymamışlar ayıp yahu.Anladım ortakollardaki gibi kilit koyucam
Tesekkür ederim daha iyisi sizlerin olsunHayırlı olsun. Güle güle kullanın...
Hayır niye zarari olsunki öle olsa daha faydali olurHayırlı olsun.
Merdaneler bi süredir aklıma takılıyor, seyrek gibi geliyor, daha sık olsalar zararı mi oluyor?
Sürgü drkenBence merdane arkasına sürgü yaptırirsan iyi olur hem toprağı bastırır hem tezekleri kırar
Tirmiklarin arkasında ki sürgü deniyor bizim bölgede böyle bişey yaparsanız bence işiniz olurSürgü drken
Ağır tav olunca mesela çamurlu otlu tarlalarda merdaneye sarılıyor , o yüzden fazla sık yapmazlar.Hayırlı olsun.
Merdaneler bi süredir aklıma takılıyor, seyrek gibi geliyor, daha sık olsalar zararı mi oluyor?
Ama kültivatörleri camurda kullanmayız zatenAğır tav olunca mesela çamurlu otlu tarlalarda merdaneye sarılıyor , o yüzden fazla sık yapmazlar.
Ama kültivatörleri camurda kullanmayız zaten
Marul merdene nasıl.biseyİlk bahar ekimi yapılan yerlerde kullanıyorum ben. Bu sekil tek merdaneli kultivatoru. Kurak zamanda kesek kirmak icin bence en ideali ya dikenli merdane olacak , ya marul disk olacak , yada bu senin merdanenin iki siralisi olacak ve kilit sistemi ile yere sağlam basacak.