DLG Anketinin Sonucu Almanya, Rusya ve Avrupada En Teknolojik Firmalar...!!!

Ynt: DLG Anketinin Sonucu Almanya, Rusya ve Avrupada En Teknolojik Firmalar...!!!

ben o cümleyi söylerken senide dahil ederek söylemiştim sawyer kardeş ... adam soru sordu sonrada cevabını yayınladı ...

Ynt: DLG Anketinin Sonucu Almanya, Rusya ve Avrupada En Teknolojik Firmalar...!!!

sawyer link=topic=6667.msg71571#msg71571 date=1220451031' Alıntı:
doğru söylüyosun.işte onu bende anlamadım.herifin biri kapak mapak bişeyler yaptığını zannetti.beni de çileden çıkardı be abicim

kapağa sen niye alındın ??? demekki yaran varki gocunuyon
aklın sıra bu cümleden dolayı çileden çıktın...
Fendtin alt sıralarda yer almasından değil yani :D

POYRAZLI SALİH link=topic=6667.msg71763#msg71763 date=1220516390' Alıntı:
kapağa sen niye alındın ??? demekki yaran varki gocunuyon
aklın sıra bu cümleden dolayı çileden çıktın...
Fendtin alt sıralarda yer almasından değil yani :D
fendt ' in nerede olduğu beni ilgilendirmez.ben traktörümü seviyorum.sen hayatında hiç o markayı kullanmadan ona enteresan bi şekilde bağlanmışsın. kulaktan dolma biliglerle işi götürüyosun.senin bu yaptığın CAHİLLİKTİR.

sawyer link=topic=6667.msg71772#msg71772 date=1220520493' Alıntı:
fendt ' in nerede olduğu beni ilgilendirmez.ben traktörümü seviyorum.sen hayatında hiç o markayı kullanmadan ona enteresan bi şekilde bağlanmışsın. kulaktan dolma biliglerle işi götürüyosun.senin bu yaptığın CAHİLLİKTİR.

ondanmı diğerlerine çamur atıyorsun
ben traktörümü sewiyorum derken : resmini çekte gönder bizde görelim senin traktörünü tabi meydan boş...
sen benim fendt kullanmadığımı nerden biliyorsun ???
asıl cahillik senin yaptığın...
diğer arkaları hiç inceledinmide bukadar karalıyorsun
cahil olmasan bu dünyada fendtten başka markaların olduğunu göreceksin
fendt her alanda başarılı bir firmamı ???
balya makinasında, biçer-döverde ???
işte senin anlamadığın alan bu. bu konuda En Teknolojik Firmalar diyor sen sadece traktörleri baz alıyorsun

POYRAZLI SALİH link=topic=6667.msg71774#msg71774 date=1220521069' Alıntı:
ondanmı diğerlerine çamur atıyorsun
ben traktörümü sewiyorum derken : resmini çekte gönder bizde görelim senin traktörünü tabi meydan boş...
sen benim fendt kullanmadığımı nerden biliyorsun ???
resmini çekmem çünkü nazar değer . :D fendt kullanıyo olsaydın burda fendt i kötülemez caseyide övmezdin.bundan adım gibi eminim

sawyer link=topic=6667.msg71778#msg71778 date=1220521374' Alıntı:
resmini çekmem çünkü nazar değer . :D fendt kullanıyo olsaydın burda fendt i kötülemez caseyide övmezdin.bundan adım gibi eminim

fendt kullanmadığıma dair elinde bi belge var mı ???
fendt ankara tarla gününde 936 kullandım
tabi öledir nazar falan değer sen resmini falan çekme
-bişi sorcam sen o fendtle tarlaya nasıl gidiyorsun nazar falan değmiyor mu olurya nazar değerde yolda falan kalırsın sonra fendtçiler çok üzülür
tabi milletin işi gücü yok yollara dökülüp senin motora bakacak
MAAŞALLAH diyelimde nazar falan değmesin

' ' sawyer ' ' yaşın kaç bakim senin acaba söylenenleri anlayacak durumda mısın değil misin merak ettim.adam hala fendti kullansaydın caseyi bilmem ne diyor saftirik misin nesin sen yaaa???? o kadar uyarı yapıldı hala dediğim dedik diyor...

sawyer link=topic=6667.msg71778#msg71778 date=1220521374' Alıntı:

fendte binen biri başka bir marka traktöre binemez mi ? Case-İH ' i övemez mi ???
ben hala 285, 70-66 ya biniyorsam ozaman fendt 5 para etmez...

Sitede birçok kişi traktörünün resmini koymuştur. Hiç birinden resim koydumda nazar değdi diye bir yorum duymadım. Sen istersen nazar boncuğu tak öyle bir resmini çek. Olmazsa resmin başınada bi nazar boncuğu resmi koyarız. Bişi olmaz...:D