Ynt: DLG Anketinin Sonucu Almanya, Rusya ve Avrupada En Teknolojik Firmalar...!!!
alipasalierkan link=topic=6667.msg70598#msg70598 date=1220278257' Alıntı:
Arkadaşlar daha önce açmış olduğum yurt dışında yapılan DLG Anketinin sonuçlarını sizden gelen istekler üzerine paylaşıyorum. Bir önceki konumuz gereksiz tartışmalar dolayısıyla kitlenmişti. Sonuçları merak edenler için buradan veriyorum. Ben bu sonuçları Amazone' nin orijinal kataloğundan aldım. Merak edenler Kutlucan' dan kataloğu temin edip bakabilirler. Yada Amazone' nin sitesinden indirebilirler... İşte sonuçlar... Lütfen konuda tatsız tartışmalar olmasın. Saygı çerçevesinde düzgün yorumlar yapalım....
Erkan böyle bir anket Türkiye ' de yapılsa sonuç ne olur sence. Heralde iki marka MF ve Nev Holland hatta fiat açık arayla birinci olurlar üçüncü de Ford. Bu onların daha ileri teknoloji kullandığını mı gösterir.
Bu olay firmaların çeşitli ülkelerde yaptığı yatırımlarla alakalıdır.
Ayrıca Bazı Avrupa ülkeleri tarımda Türkiye den daha geridir.
Erkan bu Anketi bu işi bilen birisi çok iyi okuyabilir. Bu ankette bence alınması gereken ölçü Almanya ' dır. Ve Almanya nın tek birincisi Fendt niye biliyomusun? Fendt ' in sadece Almanyan da Bir tane Traktör fabrikası vardır. Oysa ki Claas ' ın dünyanın çeşitli yerlerinde biçerdöver, traktör, slaj makinası, tarım ekipmanları ve Buna rağmen sonuç böyle
Ha bundan Fendt Küçük imajını çıkartabilirsiniz. Fendt in bulunduğu grup çok büyük. Ama Fendt in yapısını bozmadan üst çiftci grubuna ve büyük işletmelere traktör üretmek.
Bence gözlüklerinizi değiştirin.
Erkan bu anketleri doğru okuyamamışsın. Ve olayı çarpıtmışsın. Senin anketine bakan cahil bir insan Claas traktörün,Case Traktörün, John Deere ' nin New Holland ' ın Fendt ' den üstün olduğu anlamını çıkartır. Sen de bu amaçla kullanmışsın. Eminim Kutlucan ' lar onları sana iyi niyetle verdiler. Senin amacını çarpıtarak kullandığını bilseler çok üzüleceklerdir.