dizel motor fiyatları

Ynt: dizel motor fiyatları

civata yerleri büyük bir sorun ama motor fiyatları veya başka sorunlar varmı merak ediyorum hiç eski traktöre yeni motor takanı görmedim ama çok istiyorum fiyatları hakkında bilgisi olan yazsın lütfen

ben gördüm arka inter-ön tümosan.kaportada uyduruk.4 pistonlu tümosan motor var.ama ne motoru bilmiyorum.civata yerlerini inceledim.kalın bir sacı (1-1,5 cm.) motoru ve transmisyonun enine kesitine denk gelecek şekilde kesmişler.transmisyonun civata yerlerini delip sacı tuturmuşlar.motora civatalarına denk gelen yeri de delip traktör birleştirmişler. senin motorun markası ne.

bizim ford 6600 vardı sattık eskilerden bir motor alsak mesela 188mf 80-66 110-90 fiata takabilirmiyiz iveco ve perkins tier2 veya tier3

188 lerin şanzmanları güzel mi oluyor.sen o motoru değiştirdin mi birkere trafikle işin biter. tescil olmaz.satamazsın.ömür boyu kullanırsın.