Bendede 20 li ozdoken disk tiller var ama diskleri hareket ettiren pistonun faydası nedirBende özdöken 24 lü 51 cm çap 1520 kğ ağırlığı var. Maksima için oldukça kullanışlı ve güzel bir makine tavsiye ederim
Bendede 20 li ozdoken disk tiller var ama diskleri hareket ettiren pistonun faydası nedirBende özdöken 24 lü 51 cm çap 1520 kğ ağırlığı var. Maksima için oldukça kullanışlı ve güzel bir makine tavsiye ederim
3095 te kullanıyoruz , lastik takozlu , tam ağırlığını bilmiyorum 1300-1400 vardır diye tahmin ediyorumAbim nasıl bir traktörde kullanıyorsunuz ? Azim disk tillerin ağırlığı kaç ve yaylı mı ?
Ek piston var ise 3095 te sorun yaşamazsınız. Ek piston yok ise hidrolikler zorlanip ses yapar. Mf 3085 te yaşadığım en büyük sorun jant çatlaması idi. Arka lastikler radial idi 2-3 defa disk tiller çeksem tarladan geliste kaynak atardık jantlara. O sebepten orta sınıf traktorde 20 li benim fikrim ideal.3095 te kullanıyoruz , lastik takozlu , tam ağırlığını bilmiyorum 1300-1400 vardır diye tahmin ediyorum
Yaylı almayın derim matrisi tavsiye etmem çok kırılıyor kelepceler
Ben bircok potinger kullandim efe gibisi yok
Aynen en büyük sorun jantlarda , diğer yerlilerdede aynı durumlar varEk piston var ise 3095 te sorun yaşamazsınız. Ek piston yok ise hidrolikler zorlanip ses yapar. Mf 3085 te yaşadığım en büyük sorun jant çatlaması idi. Arka lastikler radial idi 2-3 defa disk tiller çeksem tarladan geliste kaynak atardık jantlara. O sebepten orta sınıf traktorde 20 li benim fikrim ideal.
105 bg traktör için 24'lü büyük, bizde doğanlar tarımın 24'lüsü var erkunt 110'a takıyoruz tepe yerlerde traktörü zorluyor, ayrıca ağır kalıyor, 20'li öneririm hatta mümkünse 1 tonun altında alın derimArkadaşlar disk tiller konusunda düşüncelerinize ihtiyacım var.
İlgi Texas 24 lü 56 çap 1404 kg
Fiyatı 19.000 tl ( yaysız )
Matris armonu 24 lü 57 çap 1690 kg
Fiyatı 23.000 tl ( yaylı )
Traktör John Deere 105m
Arazilerimizde taş yok, sadece bir parçada taş var. (13 dönüm)
Kuru tarım yapıyorum, sadece buğday ve ayçiçek
Arkadaşlar siz hangisini tavsiye edersiniz ve neden ?
Düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Evet kullandık memnun kalmadik sattıkArkadaşım sizde matris mi var ?
Ethem abim sizin potingeriniz yaylı mı ve efenin hangi modeli ?
Yaylı mı yaysız mı tavsiye edersiniz