DİKKAT ARKADAŞLAR !..

Ynt: DİKKAT ARKADAŞLAR !..

tekrar geçmiş olsun volkan :)
Tokmakcı link=topic=54515.msg577009#msg577009 date=1333990652' Alıntı:
ben zaten facemde olanlara bilgiyide verdim de sen gittin benim faceden o mu engelledi naptıki volkan görünmüyorsun facemde.. :S
benim de öyle olmuştu hatta sana demiştim meslektaş sendedemi silindi :S volkan bende ekliydi diye biliyorum ama anlamadım gitti ??*-s

Geçmiş olsun Volkan...
Geçen Yıl bu illet bana da takıldı, incisözlüğe profilimin linkini filan verdi namussuzun biri... profilin gizlilik ayarlarını komple kapatttım korumayı cıkardım yinede profil resmime kifirleri etiketlemeyi başarmışlardı ama profilimi kapatamamışlardı ;D

şarklılı18 link=topic=54515.msg577751#msg577751 date=1334073062' Alıntı:
usta nasıl kandın onlara sen yav sop-*-sa
Benim bişeyden haberim yok fatih köydeydim la

Arkadaşlar şuAn hesabı tekrar aldım ama olan olmuş, şerefsiz bikaç kişiyi dolandırmayı başarmış galiba bilişim suçlarını arıyorum ulaşamıyorum mail attım artık hayırlısı.
HERKES DİKKAT ETSİNNN

anayurtlu 3105d link=topic=54515.msg578044#msg578044 date=1334088148' Alıntı:

Arkadaşlar şuAn hesabı tekrar aldım ama olan olmuş, şerefsiz bikaç kişiyi dolandırmayı başarmış galiba bilişim suçlarını arıyorum ulaşamıyorum mail attım artık hayırlısı.
HERKES DİKKAT ETSİNNN
Kimi dolandırmış volkan.. onay la diye msj atıyordu o mesajı onaylamışlarmı :S

anayurtlu 3105d link=topic=54515.msg578044#msg578044 date=1334088148' Alıntı:

HERKES DİKKAT ETSİNNN
Laa Volkan paylaştığın videoda var bi i..nelik, pc kapanıyor korumalı modda açılıyor, dün akşam bende görünüyordu senin profil.