selam gruba yeni katıldım sorunzuda cevaplamak istedim biraz geç oldu ama biz bu dik rotovatörü bi tavsiye üzerine aldık 2017 yılında bunun farkı diğer dik rotovatörlerde hepsi 2 dik pıçakldıır ve keseği aradan kaçırma ihtimalleri vardır bu Moreni firması 3 pıçaklı dik rotovatörü üreten tek firmadır ve patenti Moreni firmasına aittir keseği diğer firmaların rotovatörüne göre kat kat daha iyi ezmektedir bana kalırsa türk firmalarına dik rotovatör konsunda hala gelişmiş değiller Moreni bu makinaya ömür boyu pıçak ve ömür boyu şanzıman garantisi sunuyor mısır yerlerinde pullukla devirdikten sonra bunu kullanıyoruz 3. sezonu oldu daha kulağına kurşun yağ dahi atmadı yıllık 800 dekar yer işliyor ama fiyatı şuan uçuk durmda sıfır fiyatı biz 27 bine aldık şuan sanırm 80 bin civarı ikinci el fiyatı 35 bin civarında keşke yerli firmalarımız böyle üretsede dövizimiz burda kalsa sağlıcakla kalın iyi akşamlar dilerim.Arkadaşlar cümleten hayırlı işler kolay gelsin. Yeni sezonda mısır yerlerini hazırlamak için dik rotovatör alma kararı aldık ama marka konusunda düşünüyoruz. Türkay, şakalak, matris bu üç markayı baktık. Türkayı biraz daha sıcak gibiyiz. Bir abi aklımı biraz karıştırdı Türkay alma gaspardo al traktörü tutmuyo dedi.