devletin ekili alana 1300 metre kareye bictigi deger 45 lira yazik bu ciftcinin haline.
yok hocam organize sanayi kuruyorlar. hicarla ekmistim burlari. kira sozlesmemde yok. tarla sahiplerine rayic bedeli olarak 45 lira odemisler. halbuki 3 ton kadar kaybim var orada.o gözüken botaş boru hattı mı?
emege yazik.zaten kazandigin uc bes kurus. onuda elinden aliyorlar. sonra ciftcilik oluyor. ölür tabi. insanda heves birakmiyorlarAynı dertten bizdede var edirne organize sanayi bölgesi için boru hattı dosuyorlar üstelik zarar tespiti falanda yok kendimiz ugrasacakmisiz jandarma ve tarım ilçeye müracaat edip zarar tespit tutanağını gazdas a verecekmisiz
yok hocam organize sanayi kuruyorlar. hicarla ekmistim burlari. kira sozlesmemde yok. tarla sahiplerine rayic bedeli olarak 45 lira odemisler. halbuki 3 ton kadar kaybim var orada.
hocam kaymakama ciktim. durumu anlattim. yapabilcegim birsey yok dedi ama avukatla bir goruseyim varsa yapabilcegim sana geri donus yaparim dedi. hala geri donus yok. bu dilekceyi kime verecegim.60 gun daha gecmedi.kaymakamlığa müracat ve itiraz için bir uğra durumunu anlat gerekirse dilekçe ver . kaymakamlık yanlız 60 gün içinde olan zarara bakıyor. konuyu okurken aklıma geldi önceden aklıma gelmedi.
hocam kaymakama ciktim. durumu anlattim. yapabilcegim birsey yok dedi ama avukatla bir goruseyim varsa yapabilcegim sana geri donus yaparim dedi. hala geri donus yok. bu dilekceyi kime verecegim.60 gun daha gecmedi.
tamam tesekkurlerkaymakamlıkta kaymakam müdürü veya yazı işlerine dilekçeyi verebilirsin. yanlızca dilekçene tarih ve yövmiye numarası almayı unutma.
saolasinGeçmiş olsun o kadar zahiyat vermişler 45 tl mi verdiler. Yazık hem adamın emeğini ezmişler hemde parasını tam vermemişler nerde bu adalet
45 lirayi da zaten tarlanin mirascilarina odemisler. benim de kira sozlesmem falan yok.. olan bizim bugdaylara oldusaolasin
1300 metre kareye 45 lira odemisler. neye gore hesapliyorlar bilmiyorum. ne gubreyi dusunen var ne yaktigin mazotu ne ilac parani.. onuda gec emegini dusunen yok.