Sizin dediginiz esk8dendi hocam parca pahali tek elden ithal edildigi donemlerde deyim yerindeyse sahsuvaroglu ciftciyi dudukluyordu. Su an durum tersine dondu sdf grup traktor uretimini ve yedek pa5ca tem8nini tamamen kendisi yapiyor su an turkiyede 100% yabanci sermayeli yerli traktor olarak same turunun tek ornegi. Kulaktan duyma bilgilerle bilgi kirliligi yapmayalim. Bende same kullanicisiyim. Motor gucu yorumunuzda bence yanlis. Argon 65 kullaniyorum su an traktorumde 80 hp civari guc mevcut. Landini powerfarm 75 den daha iyi ceker durumda. B8zzat kullanicisi test etti. Ben onun yalancisiyim[MENTION=71089]GörkemÇetin[/MENTION] ne kadar arşiv taradınız bilemiyorum ama SDF grubu motorlar genelde motor serileri içinde beygir gücü az olan motor kullanırlar.Tork yedekleri %20 ortalamalarındadır.Testlerde bebek motor olur.Yani aynı serilerle karşılaştırılırsa 3-5 hp azdır.Tork yedekleri %20 civarı olduğundan dolayı vites sayıları fazladır.Motor güç yönetimi farklıdır.Hidrolik sistemler konusunda iyidir.4 teker frenleme önemlidir.Sağlamlık noktasında da iyidir.Servise girince işler değişiyor.İşletme maliyetleri düşündürüyor.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.