Merhaba arkadaşlar sıfır 4x4 kabinli klimalı traktör almaya karar verdim ve iki traktör arasında kaldım sizce hangisi ve neden? Değerli yorumlarınız için teşekkürler
Deutz 410 85 hp 320 tork, tümoyla tork degerleri yakın olsada hp varki var diğer sekilde kalite farki var, yakit tuketimi farkı var deutz benim gozumde 3-0 önde ama sıfır alıcaksaniz baya fiyat farki var deutz 167 bin sitedeki fiyati tümoda 100-110 olsa 50 bin fark var
Benim almayı düşündüğüm 75 beygirlik 285 torkDeutz 410 85 hp 320 tork, tümoyla tork degerleri yakın olsada hp varki var diğer sekilde kalite farki var, yakit tuketimi farkı var deutz benim gozumde 3-0 önde ama sıfır alıcaksaniz baya fiyat farki var deutz 167 bin sitedeki fiyati tümoda 100-110 olsa 50 bin fark var
HaklısınızDeutz ile tümosanı karşılaştırmak saçma olur bence tabiki deutz ha biraz fiyatı tuzlu olabilir tümoya göre
Liste fiyatı 125.000 civarında. Diğer markalarda da durum çok farklı değil. 4 silindir 75 beygirlik traktörlerde yerli firmalar 100.000 civarında, yurtdışılar 120.000₺Agrolux e 130 bin nedir Allah aşkına. Çok pahalı. Devir temiz İkinci el devri.
Aynen kardeşim ben 2011 80.3 1900saatde erkunt aldım 4*4 38 bine daha önce traktör e binmiyormuşuz valla harika ne baglarsan bagla çekmem demiyorAgrolux e 130 bin nedir Allah aşkına. Çok pahalı. Devir temiz İkinci el devri.
Yapacağın iş ne ona göre yorum yaparız. Çünkü bunlar bana göre emsal sınıf değilmiş gibi geliyor. Tümosan bir kere 4 teker römork ve pulluk çekmede deutz a çok fark atar. Sanırım tek artısı da bu.Merhaba arkadaşlar sıfır 4x4 kabinli klimalı traktör almaya karar verdim ve iki traktör arasında kaldım sizce hangisi ve neden? Değerli yorumlarınız için teşekkürler
100-150 dekar (1dekar=1000m) buğday arpa, 20 dekar nohut ekimi, 20 dekar bağ bahçe, nakliye falan. Bu tarz işler de kullanacağımYapacağın iş ne ona göre yorum yaparız. Çünkü bunlar bana göre emsal sınıf değilmiş gibi geliyor. Tümosan bir kere 4 teker römork ve pulluk çekmede deutz a çok fark atar. Sanırım tek artısı da bu.