Ellerine saglık görkem guzel paylaşım tarlada vakit geçirmeyi iyice keyifli hâle dönüştürdün
Sağol Abi
Ellerine saglık görkem guzel paylaşım tarlada vakit geçirmeyi iyice keyifli hâle dönüştürdün
kolay gelsin görkem..güzel paylaşım olmuş.. eline sağlik..
GörkemÃetin;1224038' Alıntı:[video=youtube;Vl47siAkPaY]https://www.youtube.com/watch?v=Vl47siAkPaY[/video]
Deutz fahr agrofarm 430+ Bks 17 3.4m Tiller
Deutz fahr agrofarm 420+ Tarımöz Alp 3 13 3.4m Tiller
Ä°yi seyirler...
Sağol Abi napalım ufaktan sisteme geçmek gerek
Sağolun
gps sisteminizle alakalı bir anlatım ve tanıtım videosu çeker misiniz? Bizleri bilgilendirmiş olursunuz. Kaç liraya mal oldu, hata payı kaç cm vs gerçi döviz dur durak bilmiyor şimdi takmaya kalksak bakalım kaç para olmuştur.
Görkem bu gps hakkında da bir konu açarmısın maliyeti montajı nasıl kullanılır hangi işlere uygundur vs tarzında.
Çok güzel elinize emeğinize sağlık.
Kolay gelsin güzel çekim olmuş emeğine sağlık
Eline sağlık Görkem, muhteşem çalışma olmuş yine. Nazar değmesin, Avrupalılar kıskanır videoları bu gidişle..
elinize, emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş...
Ekli dosyayı görüntüle 27894 Görkem senden gördük Sönmez ektik iyide etmişiz valla saolasın
Emeğine saglık Görkem işin bereketli olsun Benim bi lafım var biliosun avrupalılarında garnı kalkar bu video da[emoji23][emoji85][emoji85]
Gorkem kolay gelsin yine dokturmussun maşallah bu arada hayirli olsun trimble dusunuyordun zaten sonunda gectin sisteme nasil memnun kaldinmi