Deutz Fahr 4065E

Hayirli olsun güle güle kullanin hic tarlada denedinizmi kultivator pulluk siizn orda ağir ekipman ne varsa işte yakit cekiş boğulma va nasil acaba denemediysenizde deneyince bu konuya yazin lütfen merak ettigimiz bir ara iş motoru
Merhabalar bugün kültivatör taktik kacli olduğunu hatırlayamadım ama td75d e ye taktığımızı taktık düz 2nin buçuğu ile sürdük çekişi güzel sürdükçe gerçekten daha da güçlüleşiyor maalesef yakıt denemesi daha yapmadık ama fazla yakmıyor gibi siz ne işler için kullanacaksınız

Herkese selamlar bugün Deutz fahr 4065e traktörümüzü tarlada 4 13inc pullukla denemek nasip oldu daha öncesinde 2 kuruş prim için ad karalamak övmek istemediğim için tam bir şey söyleyemedim. Tarlalar toprağı sert öncelikle 2 takviye 3.vites ile sürdük çoğunlukla ben denedim 2 takviye 4 ile de gidebiliyor ama biz çok da zorlamamak için 2.takviye 3.vites ile sürdük çekişi gayet güzel hoşumuza gitti sıfır bir traktöre göre kesinlikle çok iyi td75d ile de aynı pullukla 2takviye 3 ile gidiyoruz yine aynı vitesle 3 silindir Deutz sıfır traktör çekmesi biraz şaşırttı çekişi güzel merak edenler için yakıt konusunda bir şey söylemek istemiyorum ama yine de bir şey söyle derseniz çok fazla yakmıyor diye düşünüyorum herkese iyi günler

Herkese selamlar bugün Deutz fahr 4065e traktörümüzü tarlada 4 13inc pullukla denemek nasip oldu daha öncesinde 2 kuruş prim için ad karalamak övmek istemediğim için tam bir şey söyleyemedim. Tarlalar toprağı sert öncelikle 2 takviye 3.vites ile sürdük çoğunlukla ben denedim 2 takviye 4 ile de gidebiliyor ama biz çok da zorlamamak için 2.takviye 3.vites ile sürdük çekişi gayet güzel hoşumuza gitti sıfır bir traktöre göre kesinlikle çok iyi td75d ile de aynı pullukla 2takviye 3 ile gidiyoruz yine aynı vitesle 3 silindir Deutz sıfır traktör çekmesi biraz şaşırttı çekişi güzel merak edenler için yakıt konusunda bir şey söylemek istemiyorum ama yine de bir şey söyle derseniz çok fazla yakmıyor diye düşünüyorum herkese iyi günler
bereketli olsun.
4/13 pulluk biraz büyük çekebilir tabi,
yinede çekmem demez,
yakıt konusu,
sıfır traktör ise,
500-600 saatten sonra iyice düşer,

tekrar hayırlı olsun.

Benimde aklımdaki traktörlerden ama 3 silindir olması kafamı kurcalıyor. 250 dönüm civarı Ankara'da buğday, arpa ekeceğim. Tecrübelerinizi aktarmaya devam ederseniz takipteyim. Hayırlı olsun.

Traktör yüksek devirle çalışmak istiyor. Eğer 1500 devir altına düşürmezseniz performans olarak pişman etmez. 3 silindir olması elbette hissediliyor ama emsallerine göre iyi bir traktör. Birkaç ufak tefek sorunları da olmuyor değil. Şu an traktör 1950 saatte