Hayırlı olsun
Evet gerçekten sesi de öyle kontağı kapatasınız gelmiyorÇok ciğerli motor böylesini görmedim
Sağolun teşekkürlerHayırlı olsun
Merhabalar bugün kültivatör taktik kacli olduğunu hatırlayamadım ama td75d e ye taktığımızı taktık düz 2nin buçuğu ile sürdük çekişi güzel sürdükçe gerçekten daha da güçlüleşiyor maalesef yakıt denemesi daha yapmadık ama fazla yakmıyor gibi siz ne işler için kullanacaksınızHayirli olsun güle güle kullanin hic tarlada denedinizmi kultivator pulluk siizn orda ağir ekipman ne varsa işte yakit cekiş boğulma va nasil acaba denemediysenizde deneyince bu konuya yazin lütfen merak ettigimiz bir ara iş motoru
bereketli olsun.Herkese selamlar bugün Deutz fahr 4065e traktörümüzü tarlada 4 13inc pullukla denemek nasip oldu daha öncesinde 2 kuruş prim için ad karalamak övmek istemediğim için tam bir şey söyleyemedim. Tarlalar toprağı sert öncelikle 2 takviye 3.vites ile sürdük çoğunlukla ben denedim 2 takviye 4 ile de gidebiliyor ama biz çok da zorlamamak için 2.takviye 3.vites ile sürdük çekişi gayet güzel hoşumuza gitti sıfır bir traktöre göre kesinlikle çok iyi td75d ile de aynı pullukla 2takviye 3 ile gidiyoruz yine aynı vitesle 3 silindir Deutz sıfır traktör çekmesi biraz şaşırttı çekişi güzel merak edenler için yakıt konusunda bir şey söylemek istemiyorum ama yine de bir şey söyle derseniz çok fazla yakmıyor diye düşünüyorum herkese iyi günler