Eee konu deutz olunca meraklisi olan seven arkadaslar vardir almak isteyen onun icin yazdim konuda acmak istemedim kirlilik olmasin diyeNie fiyat yazıyosun konuşmamız kabin alım satım deil...
Eee konu deutz olunca meraklisi olan seven arkadaslar vardir almak isteyen onun icin yazdim konuda acmak istemedim kirlilik olmasin diyeNie fiyat yazıyosun konuşmamız kabin alım satım deil...
Söylentiye göre ıtalyan kabin kullanılacak
Keser düz daban oldumu keser
Valla biz suan case dusunuyoruz
Ama same kabinini case gibi yaparsa same aliriz
Aynn yaparsa kendine yapar satiş artar bizim hosumuza gidiyo ama kabini cok darhıc sanmıom ama bakalım
Haklisiniz bizde menmunuz zaten 5000 lik fordtan bunlara binince biz mercedese binmis gibi hissediyoruz varsin sesi fazla alsin varsin fitillerden toz alsin onceden o da yoktu ALLAH'A sukur onemli olan mekanik aksami sorunsuz olsunda diye dusunuyorum... haa bu arada 5000 lik kotumuydu asla kesinlikle cekmem demedi yada gitmem demedi ama sogukta binilmiyor sicakta binilmiyordu ayrica nede olsa cok eski motordu eksigi bitmiyorduKabini yerli modeller evet dar doğru. Bunların kabin firması dağcılar dı şimdi sanırım başka firma ile anlaşmışlar ama nasıldır bilmem. Kabinlerin işçiliği ithallere göre zayıf. Fakat traktör genel olarak güzel şahsen ben çok memnunum
Fakirin gocu gide gide duzelir diyorsun yani ebraali bey haklisinEvet koşmak icin önce yürümek lazım sonra Agrofarm
Fakirin gocu gide gide duzelir diyorsun yani ebraali bey haklisin
Aynn yaparsa kendine yapar satiş artar bizim hosumuza gidiyo ama kabini cok dar
Iste onun icin bizde case jx65c almayi dusunuyoruz ama same yada deutz kabini duzeltirse dusunucezve aşırı ses alıo abı içine... motor sesının hepsı komple ıcınde
İthaller sessiz agrofarm vs