evet usta aynen öle o magirus deutz dolmuşları bilirsiniz onlardada aynı deutz motor var adamlar rahat 1 milyon km diyorlar hakket te motoru istediği kadar ölü olsun marşla aküsü iyi olsun çalışır rekteve istemez kolay kolay istesede siz kulak asmayın...deutz demek motor teknolojisi demek..bütün ağır makinalarda zor şartlarda deutz motor kullanılıyor...tunay link=topic=28360.msg257748#msg257748 date=1267475220' Alıntı:allah allah deutz,u bilmeyenlerde yorum yapmış deutz demek sibiryanın soğu afrika çölünün sıcağı demektir.15000 traktör saatı ne demek biliyormusunuz motoruda okadar dayanıklıdır,,yanlış yorum yapanlara kapak olsun.. :S *098*- güçç*-* * anlş-*s deutz demek bu işte
deutz bir numara aga kim ne derse desin ben kendimkine bakarım..ayrıca tunay emmi kusura kalma net gittiydi sennen konuşamadık..tunay link=topic=28360.msg268232#msg268232 date=1271167655' Alıntı:aynen arkadaşa katılıyorum ben şahsen 1976 yılından bu yana deutz kullanıcısıyım ilk yıllarda aldığım deutz,u 15000 saate yakın kullandım ve motoruna bir anahtar vurmadan sattım. şu anda daha sonradan aldığım deutz,ları kullanıyorum hararet V kayış koparmadığı sürece kesinlikle yapmaz ve kitabında bile yazmaz.bu konuda diğer marka ve modellere hodri meydan motor dayanıklılığı ayni zamanda hararet konusunda o çünkü bir alman harikasıdır........) *098*- alk-*s alk-*s alk-*s