Bir aya yakin oldu ben bi soruyum satilmadiysa iletisime gecelimSelamunaleykum. Biz düşünüyoruz Deutz. sizinle nasıl iletişim kurabiliriz
Bir aya yakin oldu ben bi soruyum satilmadiysa iletisime gecelimSelamunaleykum. Biz düşünüyoruz Deutz. sizinle nasıl iletişim kurabiliriz
Sstilmdiysa ve kabin varsa alırım. Bugünlerde trakotr degistircezBir aya yakin oldu ben bi soruyum satilmadiysa iletisime gecelim
Satilmis biri 68 e biri 54 e ikiside kabinliydi 410 klimaliydi hmdeSstilmdiysa ve kabin varsa alırım. Bugünlerde trakotr degistircez
Nasip napalimSatilmis biri 68 e biri 54 e ikiside kabinliydi 410 klimaliydi hmde
Yok 310 du o k.k.Nasip napalim
Fiyatları iyimis aslında. 54 e giden kaclikti o damı 410
Nasip napalim
Agrolux 410 80 hp degil erbaali06 bey 55 kw =75hpBende de 410 Agrolux var 80 bg 2015 model Yusuf un dediklerine aynen katılıyorum. Kabin olayı da sanırım çözüldü gibi. Başka bir firma ile anlaşmışlar 2016 ve sonrası kabinler değişik. Ben ses dışında memnunum.
Agrolux 410 80 hp degil erbaali06 bey 55 kw =75hp
Diye biliyorum ben
Yanlış biliyon 75 olanlar 310 lar 310 lar 65 ve 75 olarak iki tip. 410 lar 80 hp ve 4 piston. Diğerleri 3 piston. Buradaki bayii benim müvekkil.. Alırken bana zorla 80 hp verdi ben 75 ilk 3 piston yeter demiştim ama şimdi iyi ki de 80 ilk 4 piston almışım dedim. Çünkü klima vs hiç vızırtı geliyor hem de çekiş çok güzel ve rahat gidiyor.
Ruhsatta 55 kw yaziyor ayrica govde de 55 kw yaziyor 55 kw guc ise 75 hp guce esittir internetten cevirdigimizde evet haklisiniz 4 piston 75 hp amaYanlış biliyon 75 olanlar 310 lar 310 lar 65 ve 75 olarak iki tip. 410 lar 80 hp ve 4 piston. Diğerleri 3 piston. Buradaki bayii benim müvekkil.. Alırken bana zorla 80 hp verdi ben 75 ilk 3 piston yeter demiştim ama şimdi iyi ki de 80 ilk 4 piston almışım dedim. Çünkü klima vs hiç vızırtı geliyor hem de çekiş çok güzel ve rahat gidiyor.
agrolux 410 .. 80 hp(4 silindir)
agrolux 310 ..62 hp(3 silindir)
agrolux 320.. 72hp (3 silindir)
agrolux 65.. 62hp (3 silindir)
agrolux 75.. 72 hp..(3 silindir)
diye aklımda kalmış
Selamunaleykum. Sizdeki traktörün yüksekliği kabiniyle beraber ne kadar acaba. Eğer ölçme imkânınız varsa tam net ölçüp bilgi verebilir misiniz?Konuyu Yusuf a havale ettim Arkadaşlar bu tur beygir oyunları ithalatta ve vergide avantaj sağlama icin yapılır benim bildiğim ve mantıken de 80 hp olması 4 piston 75 mantıksız zaten
Selamunaleykum. Sizdeki traktörün yüksekliği kabiniyle beraber ne kadar acaba. Eğer ölçme imkânınız varsa tam net ölçüp bilgi verebilir misiniz?
Buldun mu traktor?Nasip napalim
Yok daha bulamadimBuldun mu traktor?
merhaba.Ruhsatta 55 kw yaziyor ayrica govde de 55 kw yaziyor 55 kw guc ise 75 hp guce esittir internetten cevirdigimizde evet haklisiniz 4 piston 75 hp ama
Hatta kendi sitesinde de bakabilirsiniz
yanlış yazılmış olabilir.merhaba.
Bende agralux 320 var.Ruhsatta motor gücü 46,7 yazıyor. Çeviri yapınca 63,4 beygire denk geliyor.
Yusuf bey, ruhsatta böyle bir yanlış hata yapmalari mumkun mu. Ve bunu duzeltme imkanı varımdır?yanlış yazılmış olabilir.
320, deutz 75lik ile aynı motora (yani 53kw)sahip, farkı ise 5 vites ve ileri geri levye,