Ilgilenirseniz 950 saatte 2014 model Agroluks 75 var klimalı
Ilgilenirseniz 950 saatte 2014 model Agroluks 75 var klimalı
İlgileniriz. Fakat fiyat ne kadar düşünüyorsunuz. Bir de takas olur muIlgilenirseniz 950 saatte 2014 model Agroluks 75 var klimalı
Takas olarak ne var fiyat 60.000 tl düşünüyoruzİlgileniriz. Fakat fiyat ne kadar düşünüyorsunuz. Bir de takas olur mu
Ustam ilginiz için teşekkür ederim. Traktörünuzun fiyatı o kadar eder bişey diyemem. Fakat bizim bütçemiz o kadar yok. İlginiz için teşekkür ederim yinedeTakas olarak ne var fiyat 60.000 tl düşünüyoruz
Ustam fazla öyle aman aman bir işimiz yok. 3 silindir ama şu an erkunt Nev holland falan da çoğu 3 silindir. Fiyatına göre sağlamlık çekiş olarak çoğu kişi bunu tavsiye etti. Siz başka eksiklerini biliyorsanız söylemeniz bizim için iyi olur. Bizim fazla fikrimiz yok Deutz hakkindaAlmayın derim 3 silindir az yakar ama çekmez alan satıyor
Bizde o yüzden tercih ettik. İlanı bi incelemeniz mümkünse traktör nasıl sizce alınır mı. İkinci el alırken neye dikkat edilmeli. Traktörün nerelerine dikkatle bakılmalıdır.o traktör o modelde..
alacağın en iyi tercihtir..
O kadar olmasa da 10 bin saat gitse yine de çok iyi. Ama 3 bin saatte motor otmusse o zaman işimiz var demektirSDF servisi bize fabrika 40 bin saat veriyo motor için dedi
Abi bu fiyatlara traktör yok. Yıl 2017. 2012 yilindaki gibi olsa 45 50 ye sıfır traktör alınıyordu o zamanlar. Çevrenizde varsa 60 70 bg traktör alirim. Temiz varsa.bu motorun ederi 35 lira. ben sıfır gibisini 42 ye satmıştım 2012 yılıydı galiba. ve bnmki klimalıdı saati de 100 saatte falandı. para parayada satamadım td65d ile takas etmiştim
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Bu traktörün kaloriferi nasıl.acaba ısıtır mı. Biz kış günü hayvan pazarına hayvan goturuyoruz da soğukta zor oluyor. Kabin içinde iki tane kalorifer çıkışı var. Sizce biraz da olsa ısıtmaya yeter miaynısı bizde var kardeşim motorun tek sıkıntısı konfor yok. başka bi konuda üzmez seni yılda 200 300 saat kullancaksan hiç düşünme fiyat çok iyi.
biz 5000 saatte debriyaj balatası değiştirdik şu an 5900 saatte sıkıntı yok. servisi bunların motoru 25000 saat gidiyor demişti. hidrolik kaldırma kapasitesi biraz düşük disk tiller felan takmayı düşürsen belki kaldırmaya bilir aklında olsun. bi arkadaş alçak ayçiçeğini yaslıyor demiş bizde öyle bi sorun olmadı sadece ön ağırlıklar alçak bi sınırdan geçerken dokunursa ağırlıklar dokunuyor. kuyruk mili sormuşsun o makul derecede yani masseyler gibi seri değil normal yani.
bir kötü yanı yan gergi kolları ısırma yapıyor alttan desteklemen yada tornadabi ayar çekmen gerekiyor haberin olsun.
yakıtı çok iyi. çekiş olarak pulluk felan takmadığımız küçük traktör olarak kullandığımız için pek bişey diyemiycem ama öyle hemen bayılma gibi bişey olmuyor
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Bu traktörün kaloriferi nasıl.acaba ısıtır mı. Biz kış günü hayvan pazarına hayvan goturuyoruz da soğukta zor oluyor. Kabin içinde iki tane kalorifer çıkışı var. Sizce biraz da olsa ısıtmaya yeter mi
Teşekkür ederim hocam. Bunun biraz lastikleri kötü gibi. Lastik ebatlarini biliyor musunuz bunların. Bi de radial lastik mı normal mı oluyor bunlara. Kusura bakmayın çok soru sordum. Şimdiden teşekkür ederimkaloriferi birazdan daha iyi ısıtıyor yani normal şekilde ısıtıyor dert etme