1 yaşındaki Deutz-Fahr 5110g mekanik shuttle traktörümüzü verip yerine yeni seri Same 125 explorer aldık
Hayırlı olsun Same ateş ediyo Maşallah , deutz da çok güzelmiş.1 yaşındaki Deutz-Fahr 5110g mekanik shuttle traktörümüzü verip yerine yeni seri Same 125 explorer aldık
Hayırlı olsun Same ateş ediyo Maşallah , deutz da çok güzelmiş.
Maşallah ikiside çok güzelmiş, Hayır lı olsun...
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...
Hayırlı bereketli olsun
Farklar neler aralarında
Vitesten bir problemim yoktu aksine memnundum traktörden bizimkisi biraz da yatırım amaçlı olduHayırlı olsun ama deutzu niye değiştirdiniz .
1. Vitesten galiba
Doğrudur. Ben oturunca 1. Viteste acayip dizime çarpıyordu bu yüzden hiç ısınamadım bu traktöreVitesten bir problemim yoktu aksine memnundum traktörden bizimkisi biraz da yatırım amaçlı oldu
Hayırlı uğurlu olsun1 yaşındaki Deutz-Fahr 5110g mekanik shuttle traktörümüzü verip yerine yeni seri Same 125 explorer aldık
Hayırlı olsun, güle güle kullanın1 yaşındaki Deutz-Fahr 5110g mekanik shuttle traktörümüzü verip yerine yeni seri Same 125 explorer aldık
öncelikle hayırlı olsun 2 motorda hem güzel hem maşallahları var.1 yaşındaki Deutz-Fahr 5110g mekanik shuttle traktörümüzü verip yerine yeni seri Same 125 explorer aldık
1 yaşındaki Deutz-Fahr 5110g mekanik shuttle traktörümüzü verip yerine yeni seri Same 125 explorer aldık