Deutz 5110 C unlu 14 inç doner pulluk

b71ee1cc-0124-4bfa-9d64-07dcfd544c5b_image_for_silan_7576366_1920x1080.jpg

0a67e297-130b-4229-820f-c4b7fa34cad0_image_for_silan_7859730_1920x1080.jpg

Hidrolik kol bağlantılarında resimlerde görüldüğü gibi pulluğu yüzer konumda kullanacak boşluklar bulunmuyor.Kollar aşağı- yukarı ve sağa-sola salınım yapabilmesi gerekiyor.
Pulluk kuyruğu 20 cm oynar olmalıdır, sağ hidrolik kol boşluklu bölüme takılmalıdır.Gergi kollarındaki pimlerde boşluklu bölüme takılır, pulluk kasma yapmaz, yüzer konumda çalışırız, sabitlenirse bir tarafı kırar.

b71ee1cc-0124-4bfa-9d64-07dcfd544c5b_image_for_silan_7576366_1920x1080.jpg

0a67e297-130b-4229-820f-c4b7fa34cad0_image_for_silan_7859730_1920x1080.jpg

Hidrolik kol bağlantılarında resimlerde görüldüğü gibi pulluğu yüzer konumda kullanacak boşluklar bulunmuyor.Kollar aşağı- yukarı ve sağa-sola salınım yapabilmesi gerekiyor.
Pulluk kuyruğu 20 cm oynar olmalıdır, sağ hidrolik kol boşluklu bölüme takılmalıdır.Gergi kollarındaki pimlerde boşluklu bölüme takılır, pulluk kasma yapmaz, yüzer konumda çalışırız, sabitlenirse bir tarafı kırar.

Hocam bundaki sistem farklı pulluğu saldığımız anda bu otomatikman sallar konuma getiriyor kalktığı anda kapatıyor pulluk sarsıntısını engelliyor aslında mükemmel bi sistemi var

Bende kitapçık yok varda türkçesi yok bu dediğiniz nedir bunu bilmiyordum ayrıntılı anlatabilirmisiniz ?

Şimdi ağır ekipmanla çalışacaksanız dönerli pulluk gibi taşıma esnasında traktörü çırpmaması için derinlik atar düğmesini 6 ya getiriyorsunuz sonra kaldır tuşuna basıp en son kilit tuşuna basıyorsun. Hareket edince arkadaki ekipman ken kendine salınıyor traktörün hareketine göre otomatik olarak ve böylece traktör hiç bir şekilde ekipmandan dolayı sarsılmıyor. Yandaki Kuman'da lambalarında zaten hareketi görüyorsunuz Harika bir özellik.

• Beğen
Tepkiler: sbnkyncu
Şimdi ağır ekipmanla çalışacaksanız dönerli pulluk gibi taşıma esnasında traktörü çırpmaması için derinlik atar düğmesini 6 ya getiriyorsunuz sonra kaldır tuşuna basıp en son kilit tuşuna basıyorsun. Hareket edince arkadaki ekipman ken kendine salınıyor traktörün hareketine göre otomatik olarak ve böylece traktör hiç bir şekilde ekipmandan dolayı sarsılmıyor. Yandaki Kuman'da lambalarında zaten hareketi görüyorsunuz Harika bir özellik.

Aaa bunu gerçekten bilmiyordum sarsıntı sorunu yaşıyordum sağolun valla servisten çıkınca deniyecem bunu bize niye türkçe kitapçık vermediler anlamış değilim

Sizce bu traktörlerin ömrü kaç yıl ?

Ömür yılı kullanıma bakar.600 saatte revizyon yaptiranida gördüm.Bende same var 11 yili devirdi 8700 saatte sıkıntısı yok.Ilk geldigi yıllar yasimiz gencti biraz kotu kullandik ama sikinti cikartmadi.motor ömrü kullanima bağlı.yalniz sdf nin motor omurleri yuksek fabrika 20000 saat vermis bizimkine yeni nesiller dahada uzun ömürlü olabilir

Cenap Kardes halk müziğini seviyorum Trt turku dinliyorum daha bi zevkli oluyor böyle çalışmak

Bende türküleri çok seviyorum ve kendimce baglamada çalıyorum. Yalnız son bir kaç yıldır gençlerimiz ve çocuklarımız öyle şeyler dinliyor ki,hayvanlar bile dinlemez. Müzik evrenseldir ve müziğin her türlüsüne saygı duyarım. Ama müzik içerisinde küfür ve ahlaksız terimler olmamalı.

Bende türküleri çok seviyorum ve kendimce baglamada çalıyorum. Yalnız son bir kaç yıldır gençlerimiz ve çocuklarımız öyle şeyler dinliyor ki,hayvanlar bile dinlemez. Müzik evrenseldir ve müziğin her türlüsüne saygı duyarım. Ama müzik içerisinde küfür ve ahlaksız terimler olmamalı.

[emoji120][emoji106]