Kolay gelsin abi.Hayırlı isler
Sagolasin murat seninki kadar kükremese de kendi çapımızda takılıyoruz [emoji4]
Kolay gelsin abi.Hayırlı isler
bereketli olsun kolay gelsin Oğuzhan Abi keşke bizde bulsak da atsak tarlaya
Güzel paylaşım. Kolay gelsin...
Deutzh nasıl memnun musunuz
kolay gelsin bereketli olsun oğuzhan abi ne ekeceksin buraya ve ekstradan fabrika gübreside kullanacakmısın tarlaya
Güzel paylaşım abi yalnız römork ufak kalmış en az 10 m3 çift dingilli olsa fena olmaz bu traktöre
Makine kaç m3 ve kronik sorunları varmı ? Bizim akziraatlarda zincire bağlı demirler her turda yamuluyor,hidromotor yağ ısıtıyor
Sayın Erbaalı bereketli olsun. Fayda konusunda hiç şüphem olmasın. Kesinlikle fayda sağlayacak. Ne kadar atabilirsen at toprağa.Sagol Gorkem bizim buralarda hayvanciik yaygın nakliyeyi göze aldıktan sonra civar köylerde bol miktarda var İnsallah faydasını görürüz
Sayın Erbaalı bereketli olsun. Fayda konusunda hiç şüphem olmasın. Kesinlikle fayda sağlayacak. Ne kadar atabilirsen at toprağa.
Kısa sürede eğer imkan varsa birim alan hesabı yapıp iki üç parça tarlada deneme yapabilir misin. Mesela küçük bir araziye diyelim 10 dekar. buraya 5 ton veya 2 remork diğerlerinde farklı oranlarda döküp ürünün durumunu bir degerlendirsen diyorum. Yada ayni tarlaya bir kenarinada olabilir. Kolay gelsin.Evet herkes öyle diyor ben de şu anda kamyonlarla kerme çekmeye devam ediyorum. Yağış nedeniyle ara verdik ama hava açarsa devam. Dağıttığım haricinde şu anda 8 kamyon daha yıktık. Artık ne kadar çekebilirsem kar yağana kadar devam edecez sağolasın
Kısa sürede eğer imkan varsa birim alan hesabı yapıp iki üç parça tarlada deneme yapabilir misin. Mesela küçük bir araziye diyelim 10 dekar. buraya 5 ton veya 2 remork diğerlerinde farklı oranlarda döküp ürünün durumunu bir degerlendirsen diyorum. Yada ayni tarlaya bir kenarinada olabilir. Kolay gelsin.