Evren geçen seneki almayanlarınki geçmiş hesaba.Hububat desteği yatan var mı?
Facede Emin yarkın arkadaşımız yazmış.
Bu senekinden haber yok bende yeni baktım hesaba yatan bir şey yok ,sizinkiyle aynı tarihte cıkmıştı askıya.
Evren geçen seneki almayanlarınki geçmiş hesaba.Hububat desteği yatan var mı?
Bende öyle tahmin ettim zaten bu sattığımız buğdayların desteğini verselerdi bangır bangır hububat desteği yatacak diye haberler oluyordu ama sabahtan beri aratıyorum hiç hububatla ilgili haber göremedim beklemeye devamEvren geçen seneki almayanlarınki geçmiş hesaba.
Facede Emin yarkın arkadaşımız yazmış.
Bu senekinden haber yok bende yeni baktım hesaba yatan bir şey yok ,sizinkiyle aynı tarihte cıkmıştı askıya.
Çiftçi ye 1 yılda verilen toplam destek miktarı yaklaşık 15 milyar TL. Emekliye verilen bayram ikramiyesi 20 milyar TL. Aradaki 5 milyarlık farkı bile çiftçiye destek olarak hakkaniyet ile dagitilsa üretici ihya olur moralleri yerine gelir üretim artar. Vs.vs şimdi dışarıdan gelsin üretici için zor durumlar.Bende öyle tahmin ettim zaten bu sattığımız buğdayların desteğini verselerdi bangır bangır hububat desteği yatacak diye haberler oluyordu ama sabahtan beri aratıyorum hiç hububatla ilgili haber göremedim beklemeye devam
Ya adamlar işi biliyo şimdi gecen seneki ödenmeyen hububat primlerini ödüyüz deseler tepki cekecek neden bu zamana kadar gecikti vs diye . o yüzden hic acıklama yapmadan geçmişler hesaba.Bende öyle tahmin ettim zaten bu sattığımız buğdayların desteğini verselerdi bangır bangır hububat desteği yatacak diye haberler oluyordu ama sabahtan beri aratıyorum hiç hububatla ilgili haber göremedim beklemeye devam
2017 yılı yazın satılan ve mart depodan satılan buğdayın fatura desteği yatmış, umut kalmamıştı, ama sonunda geldi,Sertifkalı tohum yatmış.Diğerinden bende emin değilim..
Ülkenin bir kısmına vermişler bir kısmına yok. Hesaplara baktım 2018 sertifikalı tohum desteği 6. Ayda yatmış 2017 harmaninda satılan buğday nohut 3. Ayda yatmış mazot gübre 2. Ayda yatmış bana. Nasıl bir düzenleri var anlamadım.
2018 sertifikalı tohum dosyaları daha yeni veriliyor Pazartesi son olabilir
Ülkenin bir kısmına vermişler bir kısmına yok. Hesaplara baktım 2018 sertifikalı tohum desteği 6. Ayda yatmış 2017 harmaninda satılan buğday nohut 3. Ayda yatmış mazot gübre 2. Ayda yatmış bana. Nasıl bir düzenleri var anlamadım.
Geçensene desteklemer artık bi düzene girecek bahar öncesi ve eylül,ekim ayında iki eşit parcada ödeme yapacaz vs demişlerdi fos cıktı .
Bence birazda bilinçli yapıyorlar bu işin icinde olmayan kesim çiftçi yıl 12 ay destek alıyo sanıyor .
Cks desteği değil demi bu
Bilgi icin teşekkürler Evren bey.Şimdi mesaj geldi destekler hayırlı olsun
İnşallah her ile zamanında verirler mesaj köyümüzün bağlı olduğu ziraat odasından geldi desteklemeler hesaba yatmadan önce bildiriyorlar sizin ziraat odasında böyle bir çalışma yok galibaBilgi icin teşekkürler Evren bey.
İnşallah göstermelik bi kac ile ödeme olmazda ülke geneli ödeme olur.
Evren msj kaynağı hangi kurum sağlammı