PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dekara ne kadar yakıt tüketiminiz mevcut ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemal0103" data-source="post: 1361930" data-attributes="member: 81892"><p>Patates ekmek için sürdüğüm tarlalar toplam dekar olarak 36 dekar biraz gezmem gerekti tarlalar arası 3km de öyle olsun toplam olarak 480 liralık yakıt tükettim depoyu boşaltıp başlamıştım işe ölçmek için </p><p>Traktör 75 hp gerisi size kalmış </p><p>Pulluk 4.11 inç </p><p>Yani dekara 2.2 litre gibi bir rakam çıkıyor </p><p>Eklemek isterim tarlalar tavı iyiydi </p><p>Geçen sene 30 dekar yere aynı pulluk ama kurakta 600 TL yakıt yaktı hatta yakıt an başını sürerken bitti hava yaptı sonra kattığım yirmi litreyi saymıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemal0103, post: 1361930, member: 81892"] Patates ekmek için sürdüğüm tarlalar toplam dekar olarak 36 dekar biraz gezmem gerekti tarlalar arası 3km de öyle olsun toplam olarak 480 liralık yakıt tükettim depoyu boşaltıp başlamıştım işe ölçmek için Traktör 75 hp gerisi size kalmış Pulluk 4.11 inç Yani dekara 2.2 litre gibi bir rakam çıkıyor Eklemek isterim tarlalar tavı iyiydi Geçen sene 30 dekar yere aynı pulluk ama kurakta 600 TL yakıt yaktı hatta yakıt an başını sürerken bitti hava yaptı sonra kattığım yirmi litreyi saymıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dekara ne kadar yakıt tüketiminiz mevcut ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt